Sorteer op
 • Rugzak Animal Kingdom Blue - Skooter
  Rugzak Animal Kingdom Blue - Skooter

  Deze stoere, ruime, donkerblauwe rugzak voor jongens (en meisjes ook natuurlijk) van Skooter is perfect voor school. Al je spullen passen er makkelijk in. De rugzak is donkerblauw en heeft een haaienprint.

  € 34,95
 • Rugzak Animal Kingdom Green - Skooter
  Rugzak Animal Kingdom Green - Skooter

  Lekker veel ruimte door het extra vak! Deze stoere, ruime,groene rugzak voor jongens (en meisjes ook natuurlijk) van Skooter is perfect voor school. Al je spullen passen er makkelijk in. De rugzak is groen en heeft een print.

  € 34,95
 • Rugzak Candy Shop - Milky Kiss
  Rugzak Candy Shop - Milky Kiss

  Candy Shop! Dat is de naam van deze rugzak van Milky Kiss. Deze rugtas is mooi voor de iets oudere meisjes. De rugzak "Candy Shop'" van Milky Kiss is perfect afgewerkt.

  € 34,95
 • Rugzak Do For Love - Milky Kiss
  Rugzak Do For Love - Milky Kiss

  Een tikkeltje 'bling, bling', maar oh zo mooi! Deze Miklky Kiss rugzak voor de grotere meiden is gemaakt van goudkleurig kunstleer (PU) en is afgewerkt met zwarte en roze details.

  € 34,95
 • Rugzak Kiss All My Life - Milky Kiss
  Rugzak Kiss All My Life - Milky Kiss

  Dots! Dat eenvoud siert bewijst deze mooie rugzak "Kiss All My Life" van Milky Kiss: het dessin van de zwarte stippen op een grijze achtergrond is eenvoudig, maar zo leuk! De roze accenten maken de rugzak helemaal af.

  € 34,95
 • Rugzak Drops Blue - Fresk
  Rugzak Drops Blue - Fresk

  Dit leuke rugzakje uit de collectie van het oer-Hollandse merk Fresk heeft een mooie basic scandinavische uitstraling (Fresk betekent fris). Rugzak Drops Blue is gemaakt van gerecyclede petflessen; een duurzame keuze dus!

  € 34,95
 • Rugzak Havre - Fresk
  Rugzak Havre - Fresk

  Dit prachtige rugzakje uit de collectie van het oer-Hollandse merk Fresk heeft een mooie basic scandinavische uitstraling (Fresk betekent fris). Rugzak "Havre" is gemaakt van gerecyclede petflessen; een duurzame keuze dus!

  € 34,95
 • Rugzak Pineapple - Fresk
  Rugzak Pineapple - Fresk

  Dit mooie rugzakje uit de collectie van het oer-Hollandse merk Fresk heeft een mooie basic scandinavische uitstraling (Fresk betekent fris). Rugzak Pinapple is gemaakt van gerecyclede petflessen; een duurzame keuze dus!

  € 34,95
 • Rugzak Whale Blue Fog - Fresk
  Rugzak Whale Blue Fog - Fresk

  Dit mooie rugzakje uit de collectie van het oer-Hollandse merk Fresk heeft een mooie basic scandinavische uitstraling (Fresk betekent fris). Rugzak "Whale Blue Fog" is gemaakt van gerecyclede petflessen; een duurzame keuze dus!

  € 34,95
 • Rugzak Whale Dawn Grey - Fresk
  Rugzak Whale Dawn Grey - Fresk

  Dit mooie rugzakje uit de collectie van het oer-Hollandse merk Fresk heeft een mooie basic scandinavische uitstraling (Fresk betekent fris). Rugzak "Whale Dawn Grey" is gemaakt van gerecyclede petflessen; een duurzame keuze dus!

  € 34,95
 • Rugzak Polka XL - Mi-Pac
  Rugzak Polka XL - Mi-Pac

  Polka XL! Deze rugzak Polka XL Black/White is qua formaat geschikt voor de oudere kinderen in de laatste groepen van de basisschool (vanaf ca. 9 jaar tot 99; dus ook passend voor volwassenen).

  € 34,95
 • Rugzak small Zipper Yellow - Engel
  Rugzak small Zipper Yellow - Engel

  Een beetje 80ties, lekker hip! Mooi in zijn eenvoud, maar toch lekker opvallend! Dit gele rugzakje rugzak uit de Zipper-serie van het Nederlandse merk Engel is gemaakt van recyclede limonadeflessen.

  € 34,95
 • Rugzak Symbolic Mint Large - Kidzroom
  Rugzak Symbolic Mint Large - Kidzroom

  Een leuke rugzak met lekker veel ruimte! Deze kinderrugzak van Kidzroom uit de Symbolic serie is mooi voor school. Op de witte (off-white) rugzak staan driehoekjes in goud, roze en mint.

  € 34,95
 • Rugzak Symbolic Peach Large - Kidzroom
  Rugzak Symbolic Peach Large - Kidzroom

  Ad a little confetti to each day! Deze kinderrugzak van Kidzroom uit de Symbolic serie is handig voor school. Op de witte (off-white) rugzak staan her en der verspreid allerlei kleine stipjes in goud, mint en peach.

  € 34,95
 • Rugzak Mr Crocodile - Trixie
  Rugzak Mr Crocodile - Trixie

  Gevaarlijk leuk, deze kinderrugzak Mr Crocodile! Deze rugzak van het merk Trixie is praktisch én ook nog eens zo leuk om te zien! Wij vinden deze rugzak heel geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 3 tot ca. 6 jaar.

  € 39,90
 • Rugzak Mr Lion - Trixie
  Rugzak Mr Lion - Trixie

  Voor deze leeuw is niemand bang! Deze rugzak Mr Lion van het merk Trixie is praktisch én ook nog eens zo leuk om te zien! Wij vinden deze rugzak heel geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 3 tot ca. 6 jaar.

  € 39,90
 • Rugzak Mr Raccoon - Trixie
  Rugzak Mr Raccoon - Trixie

  Met dit wasbeertje op je rug ga je vrolijk naar school! Deze rugzak Mr Raccoon van het merk Trixie is praktisch én ook nog eens zo leuk om te zien! Wij vinden deze rugzak geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 3 tot ca. 6.

  € 39,90
 • Rugzak Mr. Fox - Trixie
  Rugzak Mr. Fox - Trixie

  Deze grappige vos, Mr. Fox, gaat graag met je mee naar school! Deze rugzak van het merk Trixie is praktisch én ook nog eens zo leuk om te zien! Wij vinden deze rugzak heel geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 3 tot ca. 7

  € 39,90
 • Rugzak Mr. Polar Bear - Trixie
  Rugzak Mr. Polar Bear - Trixie

  Deze knappe ijsbeer, Mr. Polar Bear, steelt vele harten! Deze rugzak van het merk Trixie is praktisch én ook nog eens zo leuk om te zien! Wij vinden deze rugzak heel geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 3 tot ca. 7 jaar.

  € 39,90
 • Rugzak Mrs Elephant - Trixie
  Rugzak Mrs Elephant - Trixie

  Een echte hartenbreker, deze kinderrugzak Mrs Elephant! Deze rugzak van het merk Trixie is praktisch én ook nog eens zo leuk om te zien! Wij vinden deze rugzak heel geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 3 tot ca. 6 jaar.

  € 39,90
 • Rugzak Mrs. Hedgehog - Trixie
  Rugzak Mrs. Hedgehog - Trixie

  Mevrouw egel! Deze rugzak Mrs. Hedgehog van het merk Trixie is praktisch én ook nog eens zo leuk om te zien! Wij vinden deze rugzak heel geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 3 tot ca. 7 jaar (dit is een indicatie).

  € 39,90
 • Rugzak Squares - Trixie
  Rugzak Squares - Trixie

  Squares, ruitjes! Deze rugzak van het merk Trixie is niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens lekker praktisch. Wij vinden deze rugzak heel geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 3 tot ca. 7 jaar

  € 36,90
 • Backpack Mini Dots - Miss Rilla
  Backpack Mini Dots - Miss Rilla

  Mini Dots! Dit rugzakje van het hippe merk Miss Gorilla (onderdeel van RillaGoRilla) is ideaal voor de allerkleinsten. Wij vinden dit rugzakje heel geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 3 tot ca. 7 jaar.

  € 36,95
 • Actie!

  Backpack Mini Firetruck - Mister Gorilla
  Backpack Mini Firetruck - Mister Gorilla

  Ta Tuu Taaa Tuuuu! Een ideaal, praktisch en vooral mooi rugzakje van het Nederlandse merk Mister Gorilla voor de allerkleinsten. Wij vinden dit rugzakje heel geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 3 tot ca. 7 jaar.

  € 36,95
 • Backpack Mini Plain - Miss Rilla
  Backpack Mini Plain - Miss Rilla

  Eenvoud siert! Dit rugzakje van het hippe merk Miss Gorilla (onderdeel van RillaGoRilla) is ideaal voor de allerkleinsten. Wij vinden dit rugzakje heel geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 3 tot ca. 7 jaar.

  € 36,95
 • Backpack Mini Plain Neon Orange - Mister Gorilla
  Backpack Mini Plain Neon Orange - Mister Gorilla

  Met dit neon orange rugzakje val je zeker op! Dit stoere rugzakje van het hippe merk Mister Gorilla is ideaal voor de allerkleinsten. Wij vinden dit rugzakje heel geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 3 tot ca. 7 jaar.

  € 36,95
 • Rugzak Blake Padded - Popqorn
  Rugzak Blake Padded - Popqorn

  Deze stoere gewatteerde rugzak rugzak Blake van het Zweedse merk Popqorn is lekker stoer, zowel voor meiden als jongens. De rugzak is gemaakt van doorgestikt (quilted) nylon en kan tegen een regenbui

  € 36,95
 • Kinderrugzak Jelly Large - Petit Monkey
  Kinderrugzak Jelly Large - Petit Monkey

  Een super origineel printje op deze vrolijke rugzak "Jelly" van Petit Monkey. De Jellyfish is een kwal; meestal niet een favoriet diertje, maar op deze tas wordt je er helemaal blij van.

  € 36,95
 • Kinderrugzak Palmbomen - Large
  Kinderrugzak Palmbomen - Large

  Tropische palmbomen op deze frisse rugzak "Palm Trees" van Petit Monkey. Deze rugzak is gemaakt van gerecyclede plastic flessen! Niet alleen mooi om te zien dus, maar daarnaast ook nog eens duurzaam!

  € 37,95
 • Kinderrugzak Toekan - Large
  Kinderrugzak Toekan - Large

  Roze toekans met gouden accentjes op deze rugzak "Toucans L" van Petit Monkey. Deze rugzak is gemaakt van gerecyclede plastic flessen! Niet alleen mooi om te zien dus, maar daarnaast ook nog eens duurzaam!

  € 37,95
 • Rugzak Bayside Abstract - Parkland
  Rugzak Bayside Abstract - Parkland

  "Abstract" is de naam van deze rugzak van het merk Parkland (het kleine zusje van het merk Herschel Supply Co.). En abstract is het; wat zie jij in deze illustraties? Dit is een ideale rugzak voor school, want er past veel in.

  € 37,95
 • Rugzak Bayside Cheetah - Parkland
  Rugzak Bayside Cheetah - Parkland

  Hoe cool is deze rugzak "Cheetah" van het merk Parkland (het kleine zusje van het merk Herschel Supply Co.). Op de lichtblauwe achtergrond staan cheetah's in geel, roze en paars; een hip printje. Dit is een ideale rugzak.

  € 37,95
 • Rugzak Bayside Coco - Parkland
  Rugzak Bayside Coco - Parkland

  Oei... gezond is het niet, maar al die repen op deze rugzak "Coco" van het merk Parkland (het kleine zusje van het merk Herschel Supply Co.) zijn wel heel grappig om te zien. Deze blauwe rugzak is een ideale rugzak voor school.

  € 37,95
 • Rugzak Bayside Nebula Night - Parkland
  Rugzak Bayside Nebula Night - Parkland

  Allerlei planeten in het heelal op deze kinderrugzak "Nebula Night" van het merk Parkland (het kleine zusje van het merk Herschel Supply Co.). Deze donkerblauwe rugzak is een ideale rugzak voor school, want er past lekker veel in.

  € 37,95
 • Rugzak Bayside Polka Dots - Parkland
  Rugzak Bayside Polka Dots - Parkland

  Polka Dots zijn van alle tijden! Eenvoud siert ook weer op deze rugzak Polka Dots van het merk Parkland (het kleine zusje van het merk Herschel Supply Co.). Een ideale rugzak voor school, want er past lekker veel in.

  € 37,95
 • Rugzak Bayside Red Leopard - Parkland
  Rugzak Bayside Red Leopard - Parkland

  Lekker anders dan anders is deze rugzak "Red Leopard" van het merk Parkland (het kleine zusje van het merk Herschel Supply Co.). Een luipaard printje, maar dan op een rode ondergrond. Dit is een ideale rugzak voor school.

  € 37,95
 • Rugzak Bayside Robo - Parkland
  Rugzak Bayside Robo - Parkland

  Robots all over the place. Op deze zwarte rugzak Robo van het merk Parkland (het kleine zusje van het merk Herschel Supply Co.) staan her en der verspreid allerlei robots in lichtblauw, donkerblauw, groen en lichtgrijs.

  € 37,95
 • Rugzak Bayside Stars - Parkland
  Rugzak Bayside Stars - Parkland

  Voor echte sterren is deze Stars rugzak van het merk Parkland (het kleine zusje van het merk Herschel Supply Co.). De sterrenprint vind je all over de rugzak. De details op de rugzak zijn uitgevoerd in lila en mint.

  € 37,95
 • Rugzak Happy Dots Green - Blossify
  Rugzak Happy Dots Green - Blossify

  In deze grote rugzak van het merk Blossify neem je gemakkelijk al je spullen voor school of werk mee. De rugzak heeft binnenin een groot laptopvak (gewatteerd). De rugzak heeft een stoere kleur groen, een beetje vergrijsd groen.

  € 37,95
 • Rugzak Happy Dots Grey - Blossify
  Rugzak Happy Dots Grey - Blossify

  In deze grote stippen rugzak van het merk Blossify neem je gemakkelijk al je spullen voor school of werk mee. De rugzak heeft binnenin een groot laptopvak (gewatteerd). Op de grijze achtergrond komen de witte stippen prachtig uit.

  € 37,95
 • Rugzak Happy Dots Red - Blossify
  Rugzak Happy Dots Red - Blossify

  In deze grote rood-met-witte-stippen rugzak van het merk Blossify neem je gemakkelijk al je spullen voor school of werk mee. De rugzak heeft binnenin een groot laptopvak (gewatteerd). De rode polkadot is altijd mooi!

  € 37,95
 • Rugzak Olifantjes - Large
  Rugzak Olifantjes - Large

  Deze rugzak is de grote broer van het rugakje Olifantjes (er is dus ook een kleinere versie beschikbaar). Fleurig naar school met deze superleuke rugzak Olifantjes van het Nederlandse merk Engel.

  € 37,95
 • Rugzak Olifantjes Blauw - Large
  Rugzak Olifantjes Blauw - Large

  Altijd blij naar school met deze mooie rugzak Olifantjes Blauw van het Nederlandse merk Engel! De witte olifantjes scharrelen "slurf aan slurf" over de blauwe achtergrond.

  € 42,95
 • Boekentas Mr. Crocodile - Trixie
  Boekentas Mr. Crocodile - Trixie

  Wat een scherpe tanden! Maar deze Mr Crocodile is een aardige krokodil die graag met je mee gaat naar school of de opvang! Deze boekentas / rugzak van het merk Trixie is extra leuk door het model en ook nog eens heel erg praktisch

  € 39,90
 • Boekentas Mr. Fox - Trixie
  Boekentas Mr. Fox - Trixie

  Mr. Fox is zo schattig! Deze boekentas / rugzak van het merk Trixie is zo mooi door het model en ook nog eens heel erg praktisch! Wij vinden deze rugzak heel geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 3 tot ca. 7 jaar.

  € 39,90
 • Boekentas Mr. Lion - Trixie
  Boekentas Mr. Lion - Trixie

  Mr. Leeuw is een vriendelijke leeuw die graag met je mee gaat naar school of de opvang! Deze boekentas / rugzak van het merk Trixie is extra leuk door het model en ook nog eens heel erg praktisch!

  € 39,90
 • Boekentas Mr. Polar Bear - Trixie
  Boekentas Mr. Polar Bear - Trixie

  Wat is 'ie toch schattig, deze lieve ijsbeer, Mr. Polar Bear. Deze boekentas / rugzak van het merk Trixie is zo mooi door het model en ook nog eens heel erg praktisch! Wij vinden deze rugzak heel geschikt voor kinderen.

  € 39,90
 • Boekentas Mrs. Elephant - Trixie
  Boekentas Mrs. Elephant - Trixie

  Oh wat is ze leuk, Mrs Elephant! Mrs Elephant gaat graag met je mee naar school of de opvang! Deze boekentas / rugzak van het merk Trixie is extra leuk door het model en ook nog eens heel erg praktisch!

  € 39,90
 • Boekentas Mrs. Hedgehog - Trixie
  Boekentas Mrs. Hedgehog - Trixie

  Mrs. Hedgehog is een egeltje met zachte stekels! Deze boekentas / rugzak van het merk Trixie is zo mooi door het model en ook nog eens heel erg praktisch! Wij vinden deze rugzak heel geschikt voor kinderen tussen 3 en 6 jaar.

  € 39,90
 • Rugzak Mrs. Flamingo - Trixie
  Rugzak Mrs. Flamingo - Trixie

  Wat een schatje, mevrouw Flamingo! Deze rugzak Mrs. Flamingo van het merk Trixie is zo leuk om te zien! Wij vinden deze rugzak heel geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 3 tot ca. 7 jaar (dit is een indicatie).

  € 39,90
 • Rugzak Mrs. Crab - Trixie
  Rugzak Mrs. Crab - Trixie

  Zo origineel, deze rugzak Mrs. Crab van het merk Trixie! Wij vinden deze rugzak heel geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 3 tot ca. 7 jaar (dit is een indicatie). De oranje/rode rugzak.

  € 39,90
 • Rugzak Mrs. Rabbit - Trixie
  Rugzak Mrs. Rabbit - Trixie

  Voor kleine konijnenvriendjes is dit het schattigste rugzakje ooit! Deze rugzak Mrs. Rabbit van het merk Trixie is zo leuk om te zien! Wij vinden deze rugzak heel geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 3 tot ca. 7 jaar.

  € 39,90
 • Boekentas Best I Ever Had - Milky Kiss
  Boekentas Best I Ever Had - Milky Kiss

  Een "anders dan anders" model schoolrugtas, deze "boekentas" van het merk Milky Kiss. Perfect qua maat voor meiden in de eindgroepen van de basisschool, wanneer je veel moet meenemen.

  € 39,95 € 20,00
 • Boekentas We Livin' it - Milky Kiss
  Boekentas We Livin' it - Milky Kiss

  Een "anders dan anders" model schoolrugtas, deze "boekentas" van het merk Milky Kiss. Perfect qua maat voor meiden in de eindgroepen van de basisschool, wanneer je veel moet meenemen. De rugzak heeft gouden randjes.

  € 39,95 € 20,00
 • Franck & Fischer rugzak Laban Tijger geel
  Franck & Fischer rugzak Laban Tijger geel

  Deze gele tijger Laban gaat graag met je mee naar school of het kinderdagverblijf! Deze fleurige, lichte kinderrugzak van het Deense merk Franck & Fischer heeft een buidelmodel en is gemaakt van stevig canvas.

  € 39,95
 • Franck & Fischer rugzak Laban Tijger grijs
  Franck & Fischer rugzak Laban Tijger grijs

  Tijger Laban gaat graag met je mee naar school of het kinderdagverblijf! Deze leuke, lichte kinderrugzak van het Deense merk Franck & Fischer heeft een buidelmodel en is gemaakt van stevig canvas.

  € 39,95
 • Miss Rilla - Backpack Hearts
  Miss Rilla - Backpack Hearts

  Fris en vrolijk! Dat is deze rugzak van het Nederlandse merk Miss Gorilla (onderdeel van RillaGoRilla). Deze rugzak is ideaal voor school, een logeerpartij of andere uitstapjes.

  € 39,95
 • Miss Rilla - Backpack Ready Set Go
  Miss Rilla - Backpack Ready Set Go

  Ready Set Go! Klaar voor school, een logeerpartij of een ander uitstapje. Dat lukt zeker met deze rugzak van het Nederlandse merk Miss Gorilla (onderdeel van RillaGoRilla).

  € 39,95
 • Miss Rilla - Backpack Soft Pink
  Miss Rilla - Backpack Soft Pink

  Eenvoud kan zo mooi zijn! Dat blijkt wel met deze mooie rugzak van het hippe merk Miss Gorilla (onderdeel van RillaGoRilla). Deze rugzak is ideaal voor school, een logeerpartij of andere uitstapjes.

  € 39,95
 • Mister Gorilla - Backpack Sage Green
  Mister Gorilla - Backpack Sage Green

  Soms zijn eenvoudige dessins zo mooi! Deze groene rugzak van het hippe merk Mister Gorilla is ideaal voor de school, een logeerpartij of een ander uitstapje.

  € 39,95
 • Retro Peuterrugzak - Blafre
  Retro Peuterrugzak - Blafre

  Skandinavische eenvoud! Deze mintgroene rugzak van het Noorse merk Blafre is puur van vorm. Qua formaat is de rugzak het meest geschikt voor dreumessen en peuters (ca. 1 tot en met 4 jaar).

  € 41,95
 • Retro Peuterrugzak - Blafre
  Retro Peuterrugzak - Blafre

  Retro en Scandinavische eenvoud! Deze blauwe rugzak van het Noorse merk Blafre is puur van vorm. Qua formaat is de rugzak het meest geschikt voor dreumessen en peuters (ca. 1 tot en met 4 jaar).

  € 41,95
 • Rugzak Circus Panda - Eef Lillemor
  Rugzak Circus Panda - Eef Lillemor

  Deze rugzak Panda uit de circus-serie van Eef Lillemor is perfect voor kinderen tot en met ca. 7 jaar. Deze rugzak is door zijn mooie blauw/grijze kleur schattig, maar toch niet te zoet.
  De kinderrugzak van het merk Eef Lillemor

  € 39,95
 • Rugzak LOVE Yellow S - Zebra Trends
  Rugzak LOVE Yellow S - Zebra Trends

  Met deze gele rugzak van Zebra Trends ben je altijd het zonnetje in huis! De hippe rugzak is zo bijzonder door de LOVE print ín de rugzak. De print is dus niet op de tas gedrukt, maar is in het kunstleer geprint.

  € 39,95
 • Rugzak Pixel Hart - Zebra Trends
  Rugzak Pixel Hart - Zebra Trends

  Lieve hartjes in pixels! Dit rugzakje uit de zomercollectie van Zebra Trends is door de print net even anders dan anders. De pixelhartjes maken de tas niet te zoet.

  € 39,95
 • Rugzak Crossed Hearts - Zebra Trends
  Rugzak Crossed Hearts - Zebra Trends

  Deze rugzak "Crossed Hearts" van Zebra Trends is mooi aan de buiten- en de binnenkant! Op de zwarte rugzak lijken de hartjes wel te zijn geborduurd in een kruissteekje. De combinatie van het sobere zwart/wit met het zachte roze.

  € 39,95
 • Favoriet!

  Rugzak Formule 1 - Zebra Trends
  Rugzak Formule 1 - Zebra Trends

  Max Verstappen-fans opgelet! Met deze "snelle" Formule 1 rugzak van Zebra Trends val je op op het schoolplein! De ondergrond van de rugzak is grijs en tas is afgewerkt met zwarte kunstleren details, zoals de verstevigde bodem.

  € 39,95
 • Rugzak Tiger - Zebra Trends
  Rugzak Tiger - Zebra Trends

  Gevaarlijke tijgers op deze rugzak van Zebra Trends! Maak de blitz op het schoolplein! De ondergrond van de rugzak is donkerblauw en de tas is afgewerkt met donkerbruine kunstleren details, zoals de verstevigde bodem.

  € 39,95
 • Rugzak Croco Patch - Zebra Trends
  Rugzak Croco Patch - Zebra Trends

  Griezelig mooi is deze rugzak "Croco Patch" van Zebra Trends. Voor op de rugzak, op het voorvak, vind je een grote, hongerige krokodil. Verder is de voorzijde effen legergroen.

  € 39,95
 • Rugzak Wild Shark - Zebra Trends
  Rugzak Wild Shark - Zebra Trends

  Griezelige wilde haaien! Super stoer natuurlijk op deze rugzak "Wild Shark" van Zebra Trends. De haaien zwemmen op de tas alle kanten op op zoek naar een lekker hapje.

  € 39,95
 • Rugzak Big Bad Wolf - Zebra Trends
  Rugzak Big Bad Wolf - Zebra Trends

  Big Bad Wolf! En niet één wolf, maar heel veel wolven! De rugzak "Big Bad Wolf" van Zebra Trends is uitgevoerd in een mooie blauwe tint in combinatie met wolven in bijpassende tint. De kinderrugzak is afgewerkt met bruin kunstleer

  € 39,95
 • Rugzak Cars - Zebra Trends
  Rugzak Cars - Zebra Trends

  Stoere "tattoo" print auto's op deze jongensrugzak van Zebra Trends.

  € 39,95
 • Rugzak Frogs - Zebra Trends
  Rugzak Frogs - Zebra Trends

  Coole kikkers op deze rugzak van Zebra Trends. Rugzak "Frogs" is lekker stoer door de groene ondergrond en de afwerking met bruin kunstleer (op de verstevigde bodem en aan de zijden, de ritshangers, de ophanglus, langs de ritsen)

  € 39,95
 • Rugzak Lightning - Zebra Trends
  Rugzak Lightning - Zebra Trends

  Bliksemschichten tegen een gestreepte achtergrond op deze rugzak Lightning van Zebra Trends. Het streepdessin is uitgevoerd in zwart en grijs en daar steekt het geel van de bliksemschichten mooi tegen af.

  € 39,95
 • Rugzak Salamander - Zebra Trends
  Rugzak Salamander - Zebra Trends

  Op deze coole rugzak kruipen heel veel salamanders! De rugzak "Salamander" van Zebra Trends is hartstikke stoer door de donkergroene ondergrond en de afwerking met bruin kunstleer.

  € 39,95
 • Mega Aanbieding

  Rugzak Turtle Green - Zebra Trends
  Rugzak Turtle Green - Zebra Trends

  Wat is 'ie toch leuk, deze grappige rugzak "Turtle Green" van Zebra Trends. De turtleprint en de vijf grote kunstlederen ogen op de voorkant maken dit een ideale rugzak voor jongens (en meisjes) die niet van standaard houden.

  € 39,95 € 18,95
 • Rugzak Dogs Blauw - Pick & Pack
  Rugzak Dogs Blauw - Pick & Pack

  Lazy dogs! De honden op deze mooie rugzak van het Zweedse kwaliteitsmerk Pick & Pack zijn lekker lui aan het rondkijken. Deze rugzak is ontzettend handig voor school, want er past veel in en de tas heeft praktische details.

  € 44,95 € 39,95
 • Rugzak Dogs Beige - Pick & Pack
  Rugzak Dogs Beige - Pick & Pack

  Dogs! De honden op deze mooie rugzak van het Zweedse kwaliteitsmerk Pick & Pack zijn heerlijk lui. Deze rugzak is ontzettend handig voor school, want er past veel in en de tas heeft praktische details.

  € 44,95 € 39,95
 • Rugzak Uil - Pick & Pack
  Rugzak Uil - Pick & Pack

  Oehoe.... Wat een grappige rugzak is deze rugzak Uil van het Zweedse merk Pick & Pack! De lieve oogjes, de kunstlederen voetjes en het snaveltje maken de tas zo leuk!

  € 39,95
 • Rugzak Haai - Pick & Pack
  Rugzak Haai - Pick & Pack

  Griezelig leuk is deze rugzak Haai van het Zweedse merk Pick & Pack! Het lijkt alsof de haai een grote hap gaat nemen met zijn scherpe tanden! Een handige én opvallende tas voor naar school.

  € 39,95
 • Rugzak Dieren - Petit Collage
  Rugzak Dieren - Petit Collage

  Op deze eco-friendly rugzak van het merk Petit Collage uit San Fransisco is zo veel te zien! Het formaat van de tas is ideaal voor kinderen in de leeftijd van ca. 5 tot 10 jaar.

  € 39,95
 • Rugzak Haaien - Petit Collage
  Rugzak Haaien - Petit Collage

  Super stoer (en een tikkeltje gevaarlijk...) is deze haaienrugzak van Petit Collage! Het formaat van de tas is ideaal voor de leeftijd van ca. 5 tot 10 jaar.

  € 39,95
 • Rugzak Bosdieren - Petit Collage
  Rugzak Bosdieren - Petit Collage

  Met deze rugzak ga je iedere dag vrolijk naar school! De rugzak Bosdieren (Woodland) van Petit Collage is qua formaat ideaal voor de leeftijd van ca. 5 tot 10 jaar.

  € 39,95
 • Tijdelijk Uitverkochtk

  Rugzak Vlinders - Petit Collage
  Rugzak Vlinders - Petit Collage

  Houd jij van fleurig en kleurig? Dan valt deze eco-friendly rugzak Vlinders van het merk Petit Collage uit San Fransisco vast in de smaak! Het formaat van de tas is ideaal voor de leeftijd van ca. 5 tot 10 jaar.

  € 39,95
 • Rugzak IJsjes - Petite Collage
  Rugzak IJsjes - Petite Collage

  Het is altijd weer voor een heerlijk ijsje! In ieder geval op deze eco-friendly rugzak IJsjes van het merk Petit Collage. Het formaat van de tas is ideaal voor de leeftijd van ca. 5 tot 10 jaar.

  € 39,95
 • Rugzak Ruimte - Petit Collage
  Rugzak Ruimte - Petit Collage

  Raketten, planeten en sterren.... Een super mooie dessin voor liefhebbers van de ruimtevaart op deze eco-friendly rugzak van het merk Petit Collage! Het formaat van de tas is ideaal voor de leeftijd van ca. 5 tot 10 jaar.

  € 39,95
 • Rugzak Dino - Little Legends
  Rugzak Dino - Little Legends

  Scherpe tanden en grote, groene dino's! Deze grote dino-rugzak van Little Legends is handig voor school! De rugzak is perfect voor kinderen op de basisschool, vanaf ca. 7 jaar. De rugzak heeft een print met grote groene dinosaurus

  € 39,95
 • Rugzak Adelaar - Little Legends
  Rugzak Adelaar - Little Legends

  Deze grote, stoere rugzak van Little Legends is handig voor school! De rugzak is perfect voor kinderen op de basisschool, vanaf ca. 7 jaar. De rugzak heeft een print met vliegende adelaars.

  € 39,95
 • Rugzak Zwanen - Little Legends
  Rugzak Zwanen - Little Legends

  De rugzak is perfect voor kinderen op de basisschool, vanaf ca. 7 jaar. De rugzak heeft een print met sierlijke zwarte zwanen met een gouden kroontje. De rugzak is heerlijk groot en is dus ook erg handig voor een continurooster

  € 39,95
 • Rugzak BFF - Little Legends
  Rugzak BFF - Little Legends

  Best Friends Forever! Bij deze leuke rugzak BFF van Little Legends krijg je een metalen hartje om te delen met je beste vriend(in). Geef een helft aan je beste vriendin, zodat jullie vriendschap voor altijd is.

  € 39,95
 • Rugzak Vintage Floral - Parkland
  Rugzak Vintage Floral - Parkland

  Een heerlijk retro bloemenprintje, "Floral", op deze rugzak "Vintage Floral" van het merk Parkland (het kleine zusje van het merk Herschel Supply Co.). Een perfecte rugzak voor school, want er past lekker veel in.

  € 39,95
 • Rugzak Vintage Stone - Parkland
  Rugzak Vintage Stone - Parkland

  Een super leuke én handige rugzak "Vintage Stone" van het merk Parkland (het kleine zusje van het merk Herschel Supply Co.) met een subtiele print. Een perfecte rugzak voor school, want er past lekker veel in.

  € 39,95
 • Rugzak large Zipper Blue - Engel
  Rugzak large Zipper Blue - Engel

  Let op: de kleuren op deze foto wijken iets af van het origineel: de kleur van de rugzak is iets meer richting het groen en de handvatten en schouderbanden zijn felgroen. Een super leuke combi!

  € 42,95
 • Rugzak large Zipper Pink - Engel
  Rugzak large Zipper Pink - Engel

  Een beetje 80ties, fris en hip! Eenvoudig, maar toch lekker opvallend! Deze grote rugzak uit de Zipper-serie van het Nederlandse merk Engel is gemaakt van recyclede limonadeflessen; een rugzak die vriendelijk is voor het milieu!

  € 42,95
 • Rugzak large Zipper Red - Engel
  Rugzak large Zipper Red - Engel

  De stijl is een beetje 80ties! Een eenvoudig design, maar toch lekker opvallend! Deze grote rugzak uit de Zipper-serie van het Nederlandse merk Engel is gemaakt van recyclede limonadeflessen.

  € 42,95
 • Schoudertas Bunny - Engel
  Schoudertas Bunny - Engel

  Deze leuke schoudertas "Bunny" is handig voor school, logeerpartijtjes of sport. Er past een laptop of tablet in (let op: er zitten geen extra vakken in). De schoudertas uit de Bunny-serie van het Nederlandse merk Engel.

  € 42,95
 • Schoudertas Elephant Blue - Engel
  Schoudertas Elephant Blue - Engel

  Deze vrolijke schoudertas "Elephant Blue" is handig voor school, logeerpartijtjes of sport. Er past een laptop of tablet in (let op: er zitten geen extra vakken in). De schoudertas uit de olifantjes-serie van het merk Engel.

  € 42,95
 • I-pad hoes Pylon - Engel
  I-pad hoes Pylon - Engel

  Cool for school! Neem je I-pad in deze hoes mee naar school of werk. Zo heb je toch zin om aan de slag te gaan?

  De waterafstotende I-padhoes van het Nederlandse merk Engel. is gemaakt van recyclede limonadeflessen.

  € 17,50 € 12,50
 • I-pad hoes Stippen - Engel
  I-pad hoes Stippen - Engel

  "Add a little confetti to each day"! Neem je I-pad in deze vrolijke hoes mee naar school of werk. Zo heb je toch zin om aan de slag te gaan?
  De waterafstotende I-padhoes van het Nederlandse merk Engel.

  € 17,50 € 12,50
 • Rugzak Daisy Crazy - Mi-Pac
  Rugzak Daisy Crazy - Mi-Pac

  Daisy Crazy! Een geweldig leuke, grote rugzak van Mi-Pac. Deze rugzak is qua formaat geschikt voor de oudere kinderen in de laatste groepen van de basisschool (vanaf ca. 9 jaar tot 99; dus ook passend voor volwassenen).

  € 43,95 € 33,95
 • Rugzak Sticky Lemon Blossom Pink
  Rugzak Sticky Lemon Blossom Pink

  Blossom Pink! Een stijlvolle kleurencombinatie op deze rugzak van het Nederlande merk Sticky Lemon.
  Deze rugzak van Sticky Lemon is gemaakt van gelamineerd canvas (gerecycled materiaal met een PU coating): super sterk materiaal.

  € 44,90
 • Rugzak Chimpansee - Pick & Pack
  Rugzak Chimpansee - Pick & Pack

  Wat een coole rugzak! De chimpansees op deze grote rugzak van het Zweedse kwaliteitsmerk Pick & Pack zijn heerlijk banenen aan het eten. Deze rugzak is ontzettend handig voor school, want er past veel in.

  € 44,95 € 39,95
 • Rugzak Eekhoorn - Pick & Pack
  Rugzak Eekhoorn - Pick & Pack

  Zoveel schattige eekhoorntjes (squirrels) op deze rugzak van het Zweedse kwaliteitsmerk Pick & Pack. Deze rugzak is ontzettend handig voor school, want er past veel in en de tas heeft praktische details.

  € 43,95
 • Rugzak Harts Pink - Zebra Trends
  Rugzak Harts Pink - Zebra Trends

  Deze mooie ruime lichtroze rugzak is ideaal voor school of een uitstapje. Van deze rugzak Harts Pink uit de zomerollectie 2017 van Zebra Trends heb je jarenlang plezier!

  € 44,95
 • Nieuw!

  Rugzak Zebra Green - Zebra Trends
  Rugzak Zebra Green - Zebra Trends

  Een rugzak van Zebra, met zebra's! Hoe leuk is dat! Deze ruime rugzak is handig voor school of een uitstapje én is harstikke hip! Van deze rugzak "Zebra Green" van Zebra Trends heb je lang plezier!

  € 44,95
 • Blafre rugzak
  Blafre rugzak

  Skandinavische eenvoud! Deze lichtgroene rugzak van het Noorse merk Blafre is puur van vorm. Qua formaat is de rugzak het meest geschikt voor kleuters (ca. 3 tot en met 5 jaar).

  € 49,95
 • Blafre rugzak blauw grijs
  Blafre rugzak blauw grijs

  Eenvoudig mooi! Deze blauw/grijze rugzak van het Noorse merk Blafre is puur van vorm. Qua formaat is de rugzak het meest geschikt voor kleuters (ca. 3 tot en met 5 jaar). Geen poespas, maar een mooie retro en basic uitstraling.

  € 49,95
 • Retro rugzakje kleuters - Blafre
  Retro rugzakje kleuters - Blafre

  Eenvoud siert! Deze gele rugzak van het Noorse merk Blafre is puur van vorm. Qua formaat is de rugzak het meest geschikt voor kleuters (ca. 3 tot en met 5 jaar). Geen poespas, maar een mooie retro en basic uitstraling.

  € 49,95
 • Retro rugzakje kleuters - Blafre
  Retro rugzakje kleuters - Blafre

  Eenvoud siert! Deze lichtroze (poederroze) rugzak van het Noorse merk Blafre is puur van vorm. Qua formaat is de rugzak het meest geschikt voor kleuters (ca. 3 tot en met 5 jaar).

  € 49,95
 • Retro rugzakje kleuters - Blafre
  Retro rugzakje kleuters - Blafre

  Retro dessin; eenvoud siert! Deze donkergroene rugzak van het Noorse merk Blafre is puur van vorm. Qua formaat is de rugzak het meest geschikt voor kleuters (ca. 3 tot en met 5 jaar).

  € 49,95
 • Schoudertas Zipper Green - Engel
  Schoudertas Zipper Green - Engel

  Deze ruime schoudertas heeft een leuke 80ties uitstraling! Eenvoudig, maar toch lekker opvallend! Deze groene tas is handig voor school, logeerpartijtjes, sport, maar ook eventueel voor werk. Er past een laptop of tablet in.

  € 47,95
 • Herschel Classic Mid-Volume Ash Rose
  Herschel Classic Mid-Volume Ash Rose

  Deze tijdloze klassieker, rugzak Classic Mid-Volume Ash Rose van het merk Herschel, is mooi voor school. Herschel staat bekend om zijn sterke kwaliteitstassen. Deze rugzak is niet specifiek voor kinderen.

  € 49,95 € 39,95
 • Herschel Classic Mid-Volume Black Gridlock Gold
  Herschel Classic Mid-Volume Black Gridlock Gold

  Een eenvoudig dessin van gouden "kruissteekjes" op deze tijdloze klassieker Classic Mid-Volume van het merk Herschel. Herschel staat bekend om zijn sterke kwaliteitstassen. Deze rugzak is niet specifiek voor kinderen.

  € 49,95 € 39,95
 • Herschel Classic Mid-Volume Deep Teal
  Herschel Classic Mid-Volume Deep Teal

  Een tijdloze klassieker in een modische kleur, deze rugzak Classic Mid-Volume Deep Teal van het merk Herschel. Herschel staat bekend om zijn sterke kwaliteitstassen. Deze rugzak is niet specifiek voor kinderen.

  € 49,95 € 39,95
 • Herschel Classic Mid-Volume Peacoat
  Herschel Classic Mid-Volume Peacoat

  Een tijdloze klassieker, deze donkerblauwe rugzak Classic Mid-Volume Peacoat van het merk Herschel. Herschel staat bekend om zijn sterke kwaliteitstassen. Deze rugzak is niet specifiek voor kinderen.

  € 49,95 € 39,95
 • Rugzak Sticky Lemon Large Envelope Rusty Red
  Rugzak Sticky Lemon Large Envelope Rusty Red

  Het voorvak op deze heerlijk grote rugzak verwijst naar de naam: Envelope! De rugzak is van het Nederlandse merk Sticky Lemon; ze blinken uit in het vinden van de mooiste kleurencombinaties en designs!

  € 54,95
 • Uitverkocht

  Rugzak Sticky Lemon Large Envelope Warm Yellow
  Rugzak Sticky Lemon Large Envelope Warm Yellow

  Het voorvak op deze vrolijke, grote rugzak verwijst naar de naam: Envelope! De rugzak is van het Nederlandse merk Sticky Lemon; ze blinken uit in het vinden van de mooiste kleurencombinaties en designs!

  € 54,95
 • Schooltas Stippen Large - Engel
  Schooltas Stippen Large - Engel

  Met deze fleurige, ruime schooltas / boekentas van het Nederlandse merk Engel ga je iedere dag met plezier naar school! In deze extra ruime schooltas van Engel past alles wat jij nodig hebt op school!

  € 59,00
 • Herschel Heritage Youth Sunny Floral Rugzak
  Herschel Heritage Youth Sunny Floral Rugzak

  Een echt sterke, stevige rugzak met fleurige bloemen uit de Heritage Youth serie van het merk Herschel. Herschel staat bekend om zijn kwaliteitstassen waar je jaren mee vooruit kunt.

  € 59,95 € 39,95
 • Herschel Heritage Youth Outer Spaced Rugzak
  Herschel Heritage Youth Outer Spaced Rugzak

  Wat gebeurt er allemaal in de ruimte? Dat zie je terug op deze stoere, sterke rugzak uit de Heritage Youth serie van het merk Herschel. Herschel staat bekend om zijn sterke kwaliteitstassen. De rugzak is een ideale schooltas.

  € 59,95
Sorteer op

De leukste kindertassen

Een kindertas kopen? Een kindertas moet praktisch, maar natuurlijk vooral ook mooi zijn! Daar houden we altijd rekening mee bij de keuze van ons assortiment kindertassen bij Fleurig en Kleurig. Stoere jongenstassen met bijvoorbeeld prints van voertuigen of dierenprints. En meisjestassen met paardenprints, rugzakken met hartjes, bloemetjes, stippen....  Te veel keus om alle dessins kinder tassen op te noemen.

Bij deze leuke kindertassen geven we een zo helder mogelijke omschrijving van de inhoud en ruimte, voor welke leeftijd de kindertas geschikt is en een beschrijving van de print en kleuren. Zo kies je eenvoudig de kinderrugzak, schoudertas of bijvoorbeeld zwemtas die het beste past! 

Je vindt op de verschillende pagina's onze kinderrugzakken, schoudertassen, peuter rugzakken en zwem- en gymtassen van bekende merken zoals Skooter, Milky Kiss, Blafre, Little Legends, Engel, RillagoRilla, A Little Lovely Company, Petit Monkey, Zip en Zoë, JPBags, De Kunstboer, Pick&Pack en Zebra. 

© 2013 - 2021 Fleurig en Kleurig | sitemap | rss