Sorteer op
 • Rugzakje Brontosaurus - A Little Lovely Company
  Rugzakje Brontosaurus - A Little Lovely Company

  Voor stoere kleintjes heeft het Nederlandse merk A Little Lovely Company dit leuke rugzakje Brontosaurus ontworpen. Het dino rugzakje is geschikt voor dreumessen en peuters.

  € 14,95
 • Rugzakje Vleermuis - A Little Lovely Company
  Rugzakje Vleermuis - A Little Lovely Company

  Voor de allerkleinsten heeft het Nederlandse merk A Little Lovely Company dit leuke rugzakje ontworpen. Het rugzakje is geschikt voor dreumessen en peuters.

  € 14,95
 • Rugzak Dino - Skooter
  Rugzak Dino - Skooter

  Is het een T-rex, brontosaurus of brachiosaurus....? Vriendelijk of gevaarlijk? Wat we wel weten is dat deze rugzak natuurlijk super cool is voor stoere boys (en girls). Sommige dino's op de rugzak zijn voorzien van krabbels.

  € 21,95
 • Schoudertas Vissen - Miss Lulu
  Schoudertas Vissen - Miss Lulu

  Deze leuke schoudertas Vissen is geschikt als schooltas of gymtas voor kinderen vanaf ca. 7 jaar. De schoudertas met de kleurige vissenprint is gemaakt van zwart canvas.

  € 15,95
 • Rugzakje Animal Park
  Rugzakje Animal Park

  Beren tijgers, leeuwen, olifanten.... Alle dieren uit de dierentuin (en de wildernis) vind je op dit mooie rugzakje voor de allerkleinsten.
  De achtergrondkleur is lichtgroen, de kleuren van de dieren zijn hier mooi op afgestemd.

  € 17,95
 • Rugzakje Beer
  Rugzakje Beer

  Een rugzakje voor kleine beren-vriendjes! Op dit rode rugzakje voor dreumesen en peuters staat een schattig printje van een bruin beertje.
  Het rugpand en de met rood afgebiesde verstelbare schouderbanden zijn gewatteerd en zacht.

  € 17,95
 • Korting

  Portemonnee T-Rex
  Portemonnee T-Rex

  Deze dinosaurus waakt over je centjes. Je eigen geld neem je mee in dit leuke blauwe portemonneetje "T-Rex". In de vorm van een dinosaurus.

  Door het ritsje in de achterzijde blijft je geld veilig opgeborgen.

  € 9,95 € 2,95
 • Portemonnee Bonnie the Bunny
  Portemonnee Bonnie the Bunny

  In dit schattige portemonneetje "Bonnie the Bunny" neem je gemakkelijk je eigen centjes mee. Het portemonneetje heeft de vorm van een lief konijntje, Bonnie.

  In deze serie zijn meerdere portemonneetjes verkrijgbaar.

  € 4,50
 • Rugzakje dieren
  Rugzakje dieren

  Een rugzakje voor kleine dierenvriendjes! Op dit rugzakje voor dreumesen en peuters vind je allerlei kleurrijke dieren: de leeuw, de tijger, een inktvis, een pelikaan, de kreeft, een krokodil en een kangaroe.

  € 17,95
 • Rugzakje Flamingo
  Rugzakje Flamingo

  Lekker zomers, dit rugzakje Flamingo Bay, met een all-over dessin van roze flamingo's!

  Het rugpand en de met turqoise afgebiesde verstelbare schouderbanden zijn gewatteerd en zacht. Het rugtasje is gemaakt van nylon.

  € 16,95
 • Rugzakje Lama
  Rugzakje Lama

  Zo handig voor dreumessen en peuters! En zo leuk, met dit kleurige lama printje!

  Het rugpand en de met rood afgebiesde verstelbare schouderbanden zijn gewatteerd en zacht. Het zacht grijs/blauwe rugtasje is gemaakt van nylon.

  € 17,95
 • Rugzakje Panda
  Rugzakje Panda

  Een rugzakje voor kleine panda-vriendjes! Op dit lichtblauwe rugzakje voor dreumesen en peuters vind je schattige panda's.

  Het rugpand en de met zwart afgebiesde verstelbare schouderbanden zijn gewatteerd en zacht.

  € 17,95
 • Rugzakje Roodkapje
  Rugzakje Roodkapje

  "Zeg Roodkapje, waar ga je henen..." Sprookjesachtig mooi, dit rugzakje voor dreumesen en peuters met alle figuren uit het verhaal van Roodkapje: Roodkapje, de wolf, grootmoeder en de jager.

  € 17,95
 • Rugzakje Roosjes
  Rugzakje Roosjes

  Zo schattig, dit rugzakje La Petite Rose, met een all-over dessin van kleine bloemetjes. Het rugpand en de met roze afgebiesde verstelbare schouderbanden zijn gewatteerd en zacht.

  € 17,95
 • Rugzakje Unicorn
  Rugzakje Unicorn

  De unicorns op dit schattige rugzakje zijn aan het hoepelen, springen en luisteren naar muziek. Tussen de eenhoorns vind je een kleurige regenboog met aan weerszijden de zon en een blozend wolkje.

  € 17,95
 • Rugzakje Vintage Transport
  Rugzakje Vintage Transport

  Een superstoer rugzakje voor kleine mannen! Met een print van allerlei voertuigen in een mooie retro print: vliegtuigen, auto's, vrachtwagens, bussen en nog veel meer!

  € 17,95
 • Rugzakje Vos
  Rugzakje Vos

  Leuk blauw rugtasje met prints van vosje "Rusty" en dwarrelende blaadjes. Handig voor de peuterspeelzaal, de crèche of leuke uitstapjes!
  Het rugpand en de verstelbare schouderbanden zijn gewatteerd en zacht.

  € 17,95
 • Rugzakje Wereldkaart
  Rugzakje Wereldkaart

  Een superleuk rugzakje voor kleine avonturiers! Handig voor de peuterspeelzaal, de crèche of leuke uitstapjes!

  Het rugpand en de verstelbare schouderbanden zijn gewatteerd en zacht.

  € 17,95
 • Toilettas S Cats and Dogs Mint - Reisenthel
  Toilettas S Cats and Dogs Mint - Reisenthel

  Deze kleine kindertoilettas is ontzettend handig: open de rits en hang de toilettas met al je spulletjes er in makkelijk op. Deze mintkleurige toilettas van het merk Reisenthel voor kids is handig voor thuis.

  € 16,95 € 7,95
 • Rugzakje Hiro Fox
  Rugzakje Hiro Fox

  Met dit leuke rugzakje wil iedere peuter en kleuter graag gezien worden! Het oranje vosje "Hiro Fox" uit de Kawaii Friends serie van het merk Sass & Belle heeft een lief snuitje, blozende wangen en grappige kraaloogjes. De rugzak…

  € 17,95
 • Portemonnee Hello Strawberry
  Portemonnee Hello Strawberry

  Je eigen centjes neem je mee in dit schattige portemonneetje "Hello Strawberry". In de vorm van een aardbei, met op de voorzijde een blozend gezichtje.

  € 5,95 € 4,50
 • Rugzak Spiderman Crime Fighter
  Rugzak Spiderman Crime Fighter

  Op deze stoere rugzak uit de Spiderman collectie zie je geen drukke prints van Spiderman zelf: wel brengt de print het stripboeken-gevoel van vroeger weer naar voren. De print loopt door op de zijden van de rugzak.

  € 19,95
 • Rugzak Spookje - A Little Lovely Company
  Rugzak Spookje - A Little Lovely Company

  Stoer én grappig is deze zwarte rugzak met de print van een spookje en sterren van het Nederlandse merk A Little Lovely Company.

  € 27,95
 • Toilettas Cats and Dogs Mint - Reisenthel
  Toilettas Cats and Dogs Mint - Reisenthel

  Deze toilettas uit de kids serie van Reisenthel is ontzettend handig: open de rits en hang de toilettas met al je spulletjes er in makkelijk op. Deze mintkleurige toilettas van het merk Reisenthel voor kids is handig voor thuis.

  € 19,95 € 9,95
 • Toilettas Cats and Dogs Roze - Reisenthel
  Toilettas Cats and Dogs Roze - Reisenthel

  Deze toilettas uit de kids serie van Reisenthel is ontzettend handig: open de rits en hang de toilettas met al je spulletjes er in makkelijk op. Deze roze (licht peach) toilettas van het merk Reisenthel voor kids.

  € 19,95 € 9,95
 • Top deal!

  Rugzak Lightning Small - JPBags
  Rugzak Lightning Small - JPBags

  Lightning! Een stoere print van bliksemschichten, onweerswolken en bommetjes sieren dit hippe, donkerblauwe rugzakje van het Belgische merk JPBags (by Jeune Premier). Een ideale kinderrugzak voor school.

  € 29,90 € 13,95
 • Rugzak Airplanes - Petit Monkey
  Rugzak Airplanes - Petit Monkey

  Een leuke, stoere rugzak voor jongens (en ook voor meisjes natuurlijk) met vliegtuigen; rugzak Airplanes. De witte vliegtuigen vliegen tegen de achtergrond van een regenboog! De rugzak is uitgevoerd in fris blauw.

  € 21,95
 • Rugzak luchtballon - Petit Monkey
  Rugzak luchtballon - Petit Monkey

  Op deze rugzak Luchtballon (Hot Air Ballons Blue) is zoveel te zien: natuurlijk de luchtballon, een slapende én een wakkere zon, regenbogen en wolkjes! De vrolijke print is in zachte kleuren tegen een zachtblauwe achtergrond.

  € 21,95
 • Rugzak Rainy Days
  Rugzak Rainy Days

  Op deze rugzak Rainy Days (Rainy Days Lilac) is zoveel te zien: de paraplu, regenwolkjes, een blauw wolkje en de regenboog. De vrolijke print is in fleurige kleuren tegen een zacht lila achtergrond.

  € 21,95
 • Rugzak Under the Sea - Petit Monkey
  Rugzak Under the Sea - Petit Monkey

  Wat ontdek jij allemaal op deze rugzak Under the Sea? Vissen, zeepaardjes en onderwaterplanten tegen een zeegroene (mint-groen) achtergrond. Een handige rugzak voor school.

  € 21,95
 • Rugzakje Birdie
  Rugzakje Birdie

  Grappig vierkant rugzakje met een hoogglans print van een schattig vogeltje dat zo uit een uit poezie-album zou kunnen komen. De rood, wit gestreepte achtergrond maakt het weer helemaal van nu.

  € 29,95 € 23,95
 • Schoudertas Bloemen Wit - Miss Lulu
  Schoudertas Bloemen Wit - Miss Lulu

  Flower power! Deze mooie schoudertas is geschikt als schooltas voor kinderen vanaf ca. 7 jaar. Maar ook voor dames is deze tas een ideale tas voor dagelijks gebruik.

  € 21,95
 • Rugzak Edison Patches Retro - Parkland
  Rugzak Edison Patches Retro - Parkland

  Icoontjes uit de 80ties op deze grijze rugzak van het merk Parkland (het kleine zusje van het merk Herschel Supply Co.). Dit is een handige rugzak voor school, want je lunchboxes en drankjes passen er perfect in.

  € 29,95 € 22,95
 • Rugzak Black & White Numbers - Kidzroom
  Rugzak Black & White Numbers - Kidzroom

  Cijfers en letters! Deze rugzak "Numbers" van Kidzroom heeft een leuke print met letters, cijfers, hashtags, andere leestekens en sleepy eyes.

  € 24,95
 • Rugzak Edison Kiss - Parkland
  Rugzak Edison Kiss - Parkland

  Kiss, is de naam van deze effen, felroze rugzak van het merk Parkland (het kleine zusje van het merk Herschel Supply Co.). Een eenvoudige stijl, maar deze rugzak past overal bij! Een handige rugzak voor school.

  € 29,95 € 24,95
 • Rugzak Fearless Army - Kidzroom
  Rugzak Fearless Army - Kidzroom

  "Fearless"; dat is de naam van het rugzakje uit de serie van Kidzroom. En veel kleine jongens zijn ook "fearless"! Dan past dit stoere rugzakje daar perfect bij! Dit is een ideaal rugzakje voor de peuterspeelzaal.

  € 24,95
 • Rugzak Fearless Grey - Kidzroom
  Rugzak Fearless Grey - Kidzroom

  "Little Cutie"! Dat staat verschillende keren op dit leuke rugtasje van het merk Kidzroom. Een ideaal rugzakje voor de peuterspeelzaal of de eerste groepen van de basisschool. Op de grijze achtergrond staan strikjes en hartjes.

  € 24,95
 • Rugzak Hondjes - A Little Lovely Company
  Rugzak Hondjes - A Little Lovely Company

  "Hondje waf"... Deze lichtblauwe rugzak van het merk A Little Lovely Company met een all-over print van hondjes is ideaal voor school of een logeerpartij. Er past lekker veel in door de diepte van de rugzak.

  € 24,95
 • Rugzak Mice - Pick & Pack
  Rugzak Mice - Pick & Pack

  Hoeveel muisjes tel jij op deze schattige rugzak "Mice" van het Zweedse kwaliteitsmerk Pick & Pack? Op de rugzak staat een geweldig leuke illustratie van muisjes in een bloemenveld.

  € 32,95
 • Rugzak Mice Pink - Pick & Pack
  Rugzak Mice Pink - Pick & Pack

  Hoeveel muisjes zijn er verstopt op dit rugzakje "Mice Pink" van het Zweedse kwaliteitsmerk Pick & Pack? Op de rugzak staat een mooie illustratie van muisjes in een bloemenveld tegen een roze achtergrond.

  € 32,95
 • Rugzak Pauwen - A Little Lovely Company
  Rugzak Pauwen - A Little Lovely Company

  "Pauw, pauw, ik ben mooier dan jou!"... De prachtige pauwen showen hun veren op deze mooie mintkleurige rugzak van het merk A Little Lovely Company. Op de rugzak vind je een all-over pauwen-print.

  € 24,95
 • Rugzak Animal Academy Sloth Small - Kidzroom
  Rugzak Animal Academy Sloth Small - Kidzroom

  Bovenop de tak, of ondersteboven; deze luiaard neemt het er van! Hoe lui kun je zijn! Hij maakt deze gele rugzak van Kidzroom uit de Animal Academy serie zo leuk! De rugzak is gemaakt van polyester.

  € 24,95
 • Rugzak Animal Academy Cat Small - Kidzroom
  Rugzak Animal Academy Cat Small - Kidzroom

  Schattige poesjes op deze leuke rugzak van Kidzroom. De rugzak is gemaakt van polyester, maar heeft een natuurlijke canvas uitstraling en is mooi afgewerkt. De roze rugzak heeft een all-over print van zwarte poezen die doorloopt…

  € 24,95
 • Rugzak Animal Academy Crocodile Small - Kidzroom
  Rugzak Animal Academy Crocodile Small - Kidzroom

  Gezellige krokodillen op deze rugzak van Kidzroom uit de Animal Academy! De rugzak is gemaakt van polyester, maar heeft een natuurlijke canvas uitstraling en is mooi afgewerkt.

  € 24,95
 • Rugzak Funky Zoo Rhino Small - Skooter
  Rugzak Funky Zoo Rhino Small - Skooter

  Een rugzak met een stoere, maar ook grappige print. Hierin kun je makkelijk je lunch (en andere spulletjes) meenemen naar school. De achtergrond van de rugzak is grijs gemeleerd. Op de rugzak staan neushoorns in grijs en groen.

  € 24,95
 • Rugzak Twinkle Black & White - Kidzroom
  Rugzak Twinkle Black & White - Kidzroom

  To the moon and back! Met dit schattige rugzakje wordt naar school gaan een feestje.

  € 24,95
 • Schoudertas Stippen Zwart - Miss Lulu
  Schoudertas Stippen Zwart - Miss Lulu

  Zwart met witte stippen! Deze schoudertas is geschikt als schooltas voor kinderen vanaf ca. 7 jaar. Maar ook voor dames is deze tas een ideale tas voor dagelijks gebruik.

  € 24,95
 • Rugzak Bayside Patches Retro - Parkland
  Rugzak Bayside Patches Retro - Parkland

  Retro style! Op deze rugzak Patches Retro van het merk Parkland (het kleine zusje van het merk Herschel Supply Co.) vind je iconische afbeeldingen met een retro tintje. Een ideale rugzak voor school, want er past lekker veel in.

  € 37,95 € 27,95
 • Top deal!

  Rugzak Kaki Green - JPBags
  Rugzak Kaki Green - JPBags

  Kaki Green met een touch of oranje. Een eenvoudige, maar stijlvolle combi op deze rugzak van het Belgische merk JPBags (by Jeune Premier). Een ideale rugzak voor school, want er past lekker veel in.

  € 39,90 € 19,95
 • Top deal!

  Rugzak Lightning - JPBags
  Rugzak Lightning - JPBags

  Lightning! Een stoere print van bliksemschichten, onweerswolken en bommetjes sieren deze hippe, donkerblauwe rugzak van het Belgische merk JPBags (by Jeune Premier). Een ideale rugzak voor school,.

  € 39,90 € 19,95
 • Rugzak Milky Kiss - Best I Ever Had
  Rugzak Milky Kiss - Best I Ever Had

  Streepjes in zwart wit, met accenten van goud en roze. Dat vind je op deze rugzak"Best I Ever Had" van Milky Kiss. De rugzak is mooi afgewerkt en is voorzien van veel details.

  Deze kinderrugzak "Best I Ever Had" is qua formaat…

  € 27,95
 • Top deal!

  Rugzak Navy Blue - JPBags
  Rugzak Navy Blue - JPBags

  Donkerblauw (navy blue) met een tikje geel. Een sportieve, stijlvolle combi op deze rugzak van het Belgische merk JPBags (by Jeune Premier). Een ideale rugzak voor school, want er past lekker veel in.

  € 39,90 € 19,95
 • Rugzak Havik - De Kunstboer
  Rugzak Havik - De Kunstboer

  Hij lijkt bijna echt, de havik op deze stoere rugzak "Hawk" van De Kunstboer. De voorzijde van deze canvas rugzak heeft een superscherpe dierenprint tegen de achtergrond van een wolkenlucht.

  € 32,95
 • Tijdelijk Uitverkocht

  Rugzak Leeuw - De Kunstboer
  Rugzak Leeuw - De Kunstboer

  Griezelig echt is de leeuw op deze stoere rugzak "Lion" van De Kunstboer. De voorzijde van deze canvas rugzak heeft een superscherpe print van een leeuw tegen de achtergrond van een wolkenlucht.

  € 32,95
 • Kinderrugzak Jelly Small - Petit Monkey
  Kinderrugzak Jelly Small - Petit Monkey

  Een rugzakje met een bijzonder (en meestal niet zo geliefd) diertje: de jellyfish, de kwal. Maar hier is het wel een heel vrolijk diertje! Dit rugzakje van Petit Monkey is gemaakt van gerecyclede plastic flessen!

  € 29,95
 • Kinderrugzak Leopard Gecko - Small
  Kinderrugzak Leopard Gecko - Small

  Een rugzakje met een bijzonder dier: de luipaard gekko. Dit rugzakje van Petit Monkey is gemaakt van gerecyclede plastic flessen! Niet alleen mooi om te zien dus, maar daarnaast ook nog eens duurzaam!

  € 29,95
 • Kinderrugzak Tijger - Small
  Kinderrugzak Tijger - Small

  Een stoer rugzakje van Petit Monkey dat is gemaakt van gerecyclede plastic flessen! Niet alleen mooi om te zien dus, maar daarnaast ook nog eens duurzaam! Je ziet er niks van, maar toch draag je een klein steentje bij.

  € 29,95
 • Kinderrugzak Wolf - Small
  Kinderrugzak Wolf - Small

  Dit stoere rugzakje met een wolvenprint van Petit Monkey is gemaakt van gerecyclede plastic flessen! Niet alleen mooi om te zien dus, maar daarnaast ook nog eens duurzaam!

  € 29,95
 • Gratis etui

  Maddie Postman Canvas - met gratis etui
  Maddie Postman Canvas - met gratis etui

  Deze postman / schoudertas Maddie van het Zweedse merk Popqorn valt op door het materiaalgebruik. De schoudertas is gemaakt van canvas in een mooie groffe structuur in de kleur "hot pink" (een koraalroze kleur).

  € 39,95 € 29,95
 • Rugzak Animal Kingdom Green - Skooter
  Rugzak Animal Kingdom Green - Skooter

  Zijn het T-rexen of brontosaurussen? Wij weten het niet, maar vinden deze rugzak wel erg stoer! De rugzak van Skooter uit de "Animal Kingdom"-serie is handig voor school. Al je spullen passen er makkelijk in. De rugzak is groen.

  € 29,95
 • Rugzak Bayside Camo Pop - Parkland
  Rugzak Bayside Camo Pop - Parkland

  Let op: de kleur geel van deze rugtas is in het echt feller dan op de foto. Het is een frisse, gele kleur (op de foto lijkt de kleur pastelgeel).

  Geel met camouflage; een coole combi van Parkland. De gele rugzak.

  € 37,95 € 29,95
 • Rugzak Bayside Smackers - Parkland
  Rugzak Bayside Smackers - Parkland

  De stijl van de 80ties zie je terug in deze rugzak Smackers van van het merk Parkland (het kleine zusje van het merk Herschel Supply Co.). De combinatie van de kleuren lichtblauw, mint en paars heeft een retro uitstraling.

  € 37,95 € 29,95
 • Rugzak Bayside Yo-Yo - Parkland
  Rugzak Bayside Yo-Yo - Parkland

  De stijl van de 80ties zie je terug in deze rugzak Yo-Yo van van het merk Parkland (het kleine zusje van het merk Herschel Supply Co.). De combinatie van de kleuren lichtgrijs, roze en blauw heeft een retro uitstraling.

  € 37,95 € 29,95
 • Rugzak Circus - Reisenthel
  Rugzak Circus - Reisenthel

  Acrobaten, leeuwen, olifanten hoepels en nog veel meer afbeeldingen uit het circus vind je op deze rugzak van het merk Reisenthel voor kids. Deze lichtgrijze rugzak van Reisenthel Kids is handig voor school.

  € 29,95 € 19,95
 • Rugzak Edison Abstract - Parkland
  Rugzak Edison Abstract - Parkland

  Allemaal abstracte figuurtjes op deze blauwe rugzak van het merk Parkland (het kleine zusje van het merk Herschel Supply Co.). Wat zie jij er in? Een handige rugzak voor school, want je lunchboxes en drankjes passen er perfect in.

  € 29,95
 • Rugzak Edison Cheetah - Parkland
  Rugzak Edison Cheetah - Parkland

  Wat een geweldige stoere cheetah's op deze blauwe rugzak van het merk Parkland (het kleine zusje van het merk Herschel Supply Co.). Een handige rugzak voor school, want je lunchboxes en drankjes passen er perfect in.

  € 29,95
 • Rugzak Edison Coco - Parkland
  Rugzak Edison Coco - Parkland

  Oei, wat een lekkere repen op deze blauwe rugzak van het merk Parkland (het kleine zusje van het merk Herschel Supply Co.). Niet gezond, maar wel een hele leuke print! Rugza "Coco" is een handige rugzak voor school.

  € 29,95
 • Rugzak Edison Nebula Night - Parkland
  Rugzak Edison Nebula Night - Parkland

  Spannende planeten in het heelal op deze donkerblauwe rugzak "Nebula Night" van het merk Parkland (het kleine zusje van het merk Herschel Supply Co.). Een handige rugzak voor school, want je lunchboxes en drankjes passen er in.

  € 29,95
 • Rugzak Edison Red Leopard - Parkland
  Rugzak Edison Red Leopard - Parkland

  Een dierenprintje, maar dan tegen een rode achtergrond; lekker anders dan anders op deze rugzak "Red Leopard" van het merk Parkland (het kleine zusje van het merk Herschel Supply Co.). Een handige rugzak voor school.

  € 29,95
 • Rugzak Edison Stars - Parkland
  Rugzak Edison Stars - Parkland

  A sky full of stars! Heel veel sterretjes op deze rugzak "Stars" van het merk Parkland (het kleine zusje van het merk Herschel Supply Co.). Een handige rugzak voor school, want je lunchboxes en drankjes passen er perfect in.

  € 29,95
 • Rugzak Jansen & Tilanus Go Outside XL
  Rugzak Jansen & Tilanus Go Outside XL

  In deze stoere rugzak neem je makkelijk al je spullen mee naar school of een dagje uit. De rugzak heeft een een eenvoudige maar stoere look door het kleur- en materiaalgebruik.

  € 29,95
 • Rugzak Jansen & Tilanus Worker XL
  Rugzak Jansen & Tilanus Worker XL

  Een grote tas voor de grotere boys and girls! Stoer, eenvoudig en tijdloos. Deze donkergroene rugzak is van het oer-Hollandse merk Jansen & Tilanus (145 jaar oud en ooit begonnen als fabrikant van ondergoed).

  € 29,95
 • Rugzak Jansen & Tilanus Worker XL
  Rugzak Jansen & Tilanus Worker XL

  Een ruime tas voor de grotere boys and girls! Stoer, eenvoudig en tijdloos. Deze blauwe rugzak is van het oer-Hollandse merk Jansen & Tilanus (145 jaar oud en ooit begonnen als fabrikant van ondergoed).

  € 29,95
 • Rugzak Konijn - Little Legends
  Rugzak Konijn - Little Legends

  Schattig met een stoer randje. Dat zijn de konijntjes op deze rugzak "Konijn" van Little Legends. Schattig vanwege het gouden strikje, stoer vanwege het zorro masker. Deze rugzak is perfect voor kinderen tot en met 6 jaar.

  € 29,95
 • Rugzak Dog - Little Legends
  Rugzak Dog - Little Legends

  Wat een leukerd, deze rugzak "Dog" van Little Legends. De rugzak is perfect voor kinderen tot en met 6 jaar; voor school of een dagje uit. De lichtgrijze (bijna witte) rugzak heeft een all-over print van grappige teckels.

  € 29,95
 • Back To School Aanbieding!

  Rugzak Milky Kiss - Be You
  Rugzak Milky Kiss - Be You

  Be you! Je valt vast op met deze mooie rugzak "Be You" van het merk Milky Kiss. Deze rugzak is een ideale schooltas voor meisjes. De rugzak is mooi afgewerkt en is voorzien van veel details. Op de rugzak staan grote gouden stippen

  € 29,95 € 21,95
 • Rugzak Milky Kiss - Circle Around
  Rugzak Milky Kiss - Circle Around

  Circle Around! Dat hebben de ontwerpers van deze mooie rugzak zeker gedaan, want op de tas staan honderden getekende cirkeltjes! Deze rugzak "Circle Around" van het merk Milky Kiss is een ideale schooltas voor meisjes.

  € 29,95
 • Rugzak Open Your Eyes Peach - Kidzroom
  Rugzak Open Your Eyes Peach - Kidzroom

  Open Your Eyes! Deze mooie serie kinderrugzakken van het Nederlandse merk Kidzroom zijn ideaal voor school of een uitstapje.

  € 29,95
 • Rugzak Funky Zoo Rhino Large - Skooter
  Rugzak Funky Zoo Rhino Large - Skooter

  Als je houdt van een leuk gek printje en lekker veel ruimte wilt in je schooltas, dan is deze stoere rugzak van Skooter een goede keus. Al je spullen voor school (of sport) passen er makkelijk in. De rugzak is grijs gemeleerd.

  € 29,95
 • Rugzak Skooter Mask Off Blue
  Rugzak Skooter Mask Off Blue

  Eenvoudig, basic en stoer: dat is deze rugzak "Mask Off" van het tassenmerk Skooter. De rugzak is mooi groot en daarmee ideaal voor school. Er past gemakkelijk genoeg in voor een hele schooldag.

  € 29,95
 • Rugzak Starstruck Polar Bear - Kidzroom
  Rugzak Starstruck Polar Bear - Kidzroom

  Starstruck! Ben jij ook helemaal weg van deze rugzak? Op de zwart/grijze rugzak is de eenvoudig getekende ijsbeer (polar bear) natuurlijk de blikvanger. De lijntjes van de ijsbeer zijn licht mintgroen.

  € 29,95
 • Rugzak Animal Academy Sloth Large - Kidzroom
  Rugzak Animal Academy Sloth Large - Kidzroom

  Wat een heerlijke luiaard! Bovenop de tak, of ondersteboven; deze luiaard neemt het er van! Hij maakt deze gele rugzak van Kidzroom uit de Animal Academy serie zo leuk! De rugzak is gemaakt van polyester.

  € 29,95
 • Rugzak Animal Academy Cat Large - Kidzroom
  Rugzak Animal Academy Cat Large - Kidzroom

  Miauw! Wat een schattige poesjes op deze lichtroze rugzak van Kidzroom uit de Animal Academy serie. De rugzak is gemaakt van polyester, maar heeft een natuurlijke canvas uitstraling en is mooi afgewerkt. De roze rugzak heeft een…

  € 29,95
 • Rugzak Animal Academy Crocodile Large - Kidzroom
  Rugzak Animal Academy Crocodile Large - Kidzroom

  Vrolijke krokodillen op deze mooie kinderrugzak van Kidzroom uit de Animal Academy! De rugzak is gemaakt van polyester, maar heeft een natuurlijke canvas uitstraling en is mooi afgewerkt.

  € 29,95
 • Rugzak Symbolic Mint Bows - Kidzroom
  Rugzak Symbolic Mint Bows - Kidzroom

  Driehoekjes en strikjes! Deze rugzak van het merk Kidzroom komt uit de Symbolic serie. Op de witte (off-white) ondergrond staan gouden, mintkleurige en roze driehoekjes en strikjes, de zogenaamde bows.

  € 29,95
 • Rugzak Olifantjes
  Rugzak Olifantjes

  Fleurig naar school met deze superleuke rugzak van het Nederlandse merk Engel. Van de olifantjesprint op een fluor oranje ondergrond word je toch helemaal vrolijk!

  € 29,95
 • Rugzak IJsjes - Engel
  Rugzak IJsjes - Engel

  Altijd vrolijk naar school met deze superleuke rugzak van het Nederlandse merk Engel. Van de fluor ijsjesprint word je toch helemaal blij!

  € 29,95
 • Rugzak Haaien - Pick & Pack
  Rugzak Haaien - Pick & Pack

  Griezelige, gevaarlijke haaien op deze stoere rugzak Shark Light Blue van het Zweedse merk Pick & Pack. De print op de tas is gebaseerd op geschilderde haaien. Een bijzonder effect.

  € 32,95
 • Rugzak Vleermuizen - Pick & Pack
  Rugzak Vleermuizen - Pick & Pack

  Eigenlijk is de naam van deze rugzak "Vampire". Maar deze vleermuizen zijn eigenlijk best wel schattig; daarom maken wij er rugzak "Vleermuizen". Op deze rugzak van het Zweedse merk Pick & Pack fladderen allerlei vleermuizen rond.

  € 32,95
 • Rugzak Uiltjes - Pick & Pack
  Rugzak Uiltjes - Pick & Pack

  Oehoe! Deze uiltjes loeren vrolijk de wereld in. De rugzak is van het Zweedse kwaliteitsmerk Pick & Pack en wij vinden deze tas vooral geschikt voor kinderen tot en met 6 jaar.

  € 29,95
 • Rugzak Panda - Pick & Pack
  Rugzak Panda - Pick & Pack

  Grappige panda's sieren deze mooie tas van het Zweedse merk Pick & Pack. Deze rugzak Panda vinden wij vooral geschikt voor kinderen tot en met 6 jaar.

  € 29,95
 • Rugzak Uiltjes Blauw - Pick & Pack
  Rugzak Uiltjes Blauw - Pick & Pack

  Oehoe! Deze uiltjes koekeloeren vrolijk de wereld in. De rugzak is van het Zweedse kwaliteitsmerk Pick & Pack en wij vinden deze tas vooral geschikt voor kinderen tot en met 6 jaar.

  € 29,95
 • Rugzakje What did the Fox eat - Sugar Booger
  Rugzakje What did the Fox eat - Sugar Booger

  Voor de allerkleinsten is dit super schattige rugzakje. Het formaat van dit rugtasje uit de "What did the fox eat" serie van Sugar Booger heeft een vrolijk motief van vosjes en andere bosdiertjes.

  € 29,95
 • Schoudertas Paarden
  Schoudertas Paarden

  Voor echte paardenmeisjes; squarebag Paarden van De Kunstboer. Op de voorzijde een fotoprint van twee prachtige paarden tegen een bos achtergrond. De zijkanten, achterkant en schouderband zijn uitgevoerd in blauw kunstleder.

  € 32,95
 • Rugzak Blake Padded Small - Popqorn
  Rugzak Blake Padded Small - Popqorn

  Deze stoere gewatteerde rugzak rugzak Blake van het Zweedse merk Popqorn is lekker stoer, zowel voor meiden als jongens. De rugzak is gemaakt van doorgestikt (quilted) nylon en kan tegen een regenbui!

  € 31,95 € 21,95
 • Rugzak Stippen Mini - Mi-Pac
  Rugzak Stippen Mini - Mi-Pac

  Stippen doen het altijd goed! Deze rugzak is het kleine broertje van de grote Mi-Pac stipen rugzak. Deze mini rugzak is qua formaat heel geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 5 tot 9 jaar.

  € 31,95
 • Schoudertas Birdies - De Kunstboer
  Schoudertas Birdies - De Kunstboer

  Deze mooie schoudertas "Birdies" uit de nieuwste collectie van De Kunstboer is ideaal om mee te nemen naar school! De print met de kleurige vogeltjes en roze roosjes op de voorzijde is zo leuk!

  € 31,95 € 23,95
 • Schoudertas Cupcakes - De Kunstboer
  Schoudertas Cupcakes - De Kunstboer

  "Mmmmmm". Op de voorkant van deze vrolijke schoudertas "Cupcakes" vind je veel heerlijke cupcakes, taartjes en snoepjes... Deze tas uit de nieuwste collectie van De Kunstboer is ideaal om mee te nemen naar school!

  € 31,95 € 27,95
 • Schoudertas Fishbone - De Kunstboer
  Schoudertas Fishbone - De Kunstboer

  Deze felgele schoudertas "Fishbone" uit de nieuwste collectie van De Kunstboer is handig om mee te nemen naar school!

  € 31,95 € 23,95
 • Schoudertas Konijntjes - De Kunstboer
  Schoudertas Konijntjes - De Kunstboer

  "In een groen knollenland". Deze fleurige schoudertas "Knollenland" uit de nieuwste collectie van De Kunstboer is handig om mee te nemen naar school!

  € 31,95 € 23,95
 • Rugzak Flamingo 3+ - Zip and Zoe - 3-7 jaar
  Rugzak Flamingo 3+ - Zip and Zoe - 3-7 jaar

  Leuk! Nu met gratis drinkfles t.w.v. € 9,95!

  Een vrolijk kleurtje en een zomers printje! Op deze "Flamingo" kinderrugzak van het Engelse merk Zip and Zoe vind je allerlei flamingo's bloemen en ananassen. Zip en Zoe.

  € 32,90
 • Rugzak Lama 3+ - Zip and Zoe - 3-7 jaar
  Rugzak Lama 3+ - Zip and Zoe - 3-7 jaar

  Leuk! Nu met gratis drinkfles t.w.v. € 9,95!

  Lama's met feesthoedjes op, op rolschaatsen, cactussen, zonnetjes, watermeloen... Een fris, vrolijk printje vind je op deze rugzak van het Engelse merk Zip and Zoe. Zip en Zoe.

  € 32,90
 • Rugzak Lama - Zip and Zoe
  Rugzak Lama - Zip and Zoe

  Leuk! Nu met gratis drinkfles t.w.v. € 9,95!

  Lama's met feesthoedjes op, op rolschaatsen, cactussen, zonnetjes, watermeloen... Een fleurig printje vind je op deze rugzak van het Engelse merk Zip and Zoe.

  € 32,90
 • Rugzak Bright Pink Colour Block - Zip and Zoe
  Rugzak Bright Pink Colour Block - Zip and Zoe

  Tijdelijk met gratis Zip and Zoe drinkfles t.w.v. € 9,95!

  Heerlijke felle, frisse kleuren op deze rugzak van het Engelse merk Zip and Zoe. Zip en Zoe zijn de "boegbeelden" van dit merk, zichtbaar op het logo onderaan de tas.

  € 32,90
 • Rugzak Monster - Zip and Zoe
  Rugzak Monster - Zip and Zoe

  Tijdelijk met gratis Zip and Zoe drinkfles t.w.v. € 9,95!

  Monsters? Vind je deze eng of juist grappig? Je vind je ze op deze rugzak van het Engelse merk Zip and Zoe. Zip en Zoe zijn de "boegbeelden" van dit merk.

  € 32,90
 • Rugzak Dino Multi - Zip and Zoe
  Rugzak Dino Multi - Zip and Zoe

  Tijdelijk met gratis Zip and Zoe drinkfles t.w.v. € 9,95!

  Wow, zo veel dino's bij elkaar op deze rugzak van het Engelse merk Zip and Zoe. Kun jij ze allemaal tellen? Zip en Zoe zijn de "boegbeelden" van dit merk.

  € 32,90
 • Rugzak Navy Colour Block - Zip and Zoe
  Rugzak Navy Colour Block - Zip and Zoe

  Tijdelijk met gratis Zip and Zoe drinkfles t.w.v. € 9,95!

  Mooie basic kleuren op deze rugzak van het Engelse merk Zip and Zoe. Zip en Zoe zijn de "boegbeelden" van dit merk, zichtbaar op het logo onderaan de tas.

  € 32,90
 • Rugzak Robot Blue - Zip and Zoe
  Rugzak Robot Blue - Zip and Zoe

  Tijdelijk met gratis Zip and Zoe drinkfles t.w.v. € 9,95!

  Robots! Die vind je volop op deze rugzak van het Engelse merk Zip and Zoe. Zip en Zoe zijn de "boegbeelden" van dit merk, zichtbaar op het logo onderaan de tas.

  € 32,90
 • Rugzak Spaceman - Zip and Zoe
  Rugzak Spaceman - Zip and Zoe

  Tijdelijk met gratis Zip and Zoe drinkfles t.w.v. € 9,95!

  Spaceman! Dat is de naam van deze rugzak van het Engelse merk Zip and Zoe. Zip en Zoe zijn de "boegbeelden" van dit merk, zichtbaar op het logo onderaan de tas.

  € 32,90
 • Rugzak City - Zip and Zoe
  Rugzak City - Zip and Zoe

  Tijdelijk met gratis Zip and Zoe drinkfles t.w.v. € 9,95!

  City! Dat is de naam van deze rugzak van het Engelse merk Zip and Zoe. Zip en Zoe zijn de "boegbeelden" van dit merk, zichtbaar op het logo onderaan de tas.

  € 32,90
 • Rugzak Unicorn - Zip and Zoe
  Rugzak Unicorn - Zip and Zoe

  Leuk! Nu met gratis drinkfles t.w.v. € 9,95!

  Unicorns, cupcakes, aardbeien, regenbogen... Dat alles vind je op deze rugzak van het Engelse merk Zip and Zoe. Zip en Zoe zijn de "boegbeelden" van dit merk.

  € 32,90
 • Rugzak Camouflage Blauw - Popqorn
  Rugzak Camouflage Blauw - Popqorn

  Deze rugzak Camouflage van het Zweedse merk Popqorn is lekker stoer, zowel voor meiden als jongens. De rugzak is gemaakt van nylon en kan tegen een regenbui!

  € 32,95 € 27,95
 • Rugzak Camouflage Grijs - Popqorn
  Rugzak Camouflage Grijs - Popqorn

  Deze rugzak Camouflage van het Zweedse merk Popqorn is lekker stoer, zowel voor meiden als jongens. De rugzak is gemaakt van nylon en kan tegen een regenbui!

  € 32,95 € 27,95
 • Rugzakje Tractor - Pick & Pack
  Rugzakje Tractor - Pick & Pack

  Een rugzakje in een bijzondere vorm: een tractor! De rugzak is van het Zweedse merk Pick & Pack. Wij vinden het formaat van dit rugzakje heel geschikt voor kinderen tot ca. 6 jaar.

  € 39,95
 • Kinderrugzak Leopard Gecko - Medium
  Kinderrugzak Leopard Gecko - Medium

  Deze rugzak met een mooie gekko-print (van de luipaard gekko) van Petit Monkey is gemaakt van gerecyclede plastic flessen! Niet alleen mooi om te zien dus, maar daarnaast ook nog eens duurzaam!

  € 34,95
 • Kinderrugzak Tijger Grijs - Medium
  Kinderrugzak Tijger Grijs - Medium

  Stoere tijgers op deze rugzak van Petit Monkey. De rugzak is gemaakt van gerecyclede plastic flessen! Niet alleen mooi om te zien dus, maar daarnaast ook nog eens duurzaam!

  € 34,95
 • Kinderrugzak Tijger Wit - Medium
  Kinderrugzak Tijger Wit - Medium

  Witte tijgers op deze rugzak van Petit Monkey! De rugzak is gemaakt van gerecyclede plastic flessen! Niet alleen mooi om te zien dus, maar daarnaast ook nog eens duurzaam!

  € 34,95
 • Kinderrugzak Wolf - Medium
  Kinderrugzak Wolf - Medium

  Deze rugzak met een stoere wolvenprint van Petit Monkey is gemaakt van gerecyclede plastic flessen! Niet alleen mooi om te zien dus, maar daarnaast ook nog eens duurzaam!

  € 34,95
 • Rugzak All Over Pegasus - De Kunstboer
  Rugzak All Over Pegasus - De Kunstboer

  Wil je een rugzak met een lekker opvallend dessin? Dan zit je goed met een rugzak van het Nederlandse merk De Kunstboer! Ook deze royale rugzak van De Kunstboer, "All Over Pegasus" is zo'n mooi bijzonder exemplaar.

  € 39,95
 • Rugzak Boy Squad Navy Large - Skooter
  Rugzak Boy Squad Navy Large - Skooter

  Hoor jij bij de Boys Squad? Met deze rugzak zeker wel. Als je lekker veel ruimte wilt in je schooltas, dan is deze rugzak van Skooter een goede keus. Al je spullen voor school (of sport) passen er makkelijk in. De rugzak is blauw.

  € 34,95
Sorteer op

De leukste kindertassen

Een kindertas kopen? Een kindertas moet praktisch, maar natuurlijk vooral ook mooi zijn! Daar houden we altijd rekening mee bij de keuze van ons assortiment kindertassen bij Fleurig en Kleurig. Stoere jongenstassen met bijvoorbeeld prints van voertuigen of dierenprints. En meisjestassen met paardenprints, rugzakken met hartjes, bloemetjes, stippen....  Te veel keus om alle dessins kinder tassen op te noemen.

Bij deze leuke kindertassen geven we een zo helder mogelijke omschrijving van de inhoud en ruimte, voor welke leeftijd de kindertas geschikt is en een beschrijving van de print en kleuren. Zo kies je eenvoudig de kinderrugzak, schoudertas of bijvoorbeeld zwemtas die het beste past! 

Je vindt op de verschillende pagina's onze kinderrugzakken, schoudertassen, peuter rugzakken en zwem- en gymtassen van bekende merken zoals Skooter, Milky Kiss, Blafre, Little Legends, Engel, RillagoRilla, A Little Lovely Company, Petit Monkey, Zip en Zoë, JPBags, De Kunstboer, Pick&Pack en Zebra. 

© 2013 - 2021 Fleurig en Kleurig | sitemap | rss