Sorteer op
 • Rugzak Airplanes - Petit Monkey
  Rugzak Airplanes - Petit Monkey

  Een leuke, stoere rugzak voor jongens (en ook voor meisjes natuurlijk) met vliegtuigen; rugzak Airplanes. De witte vliegtuigen vliegen tegen de achtergrond van een regenboog! De rugzak is uitgevoerd in fris blauw.

  € 21,95
 • Rugzakje Nori Cat
  Rugzakje Nori Cat

  Dit grappige rugzakje is favoriet bij peuters en kleuters! Het lichtgrijze poesje "Nori Cat" uit de Kawaii Friends serie van het merk Sass & Belle heeft een lief snuitje, lange snorharen en mooie kraaloogjes.

  € 17,95
 • Rugzak Twinkle Black & White - Kidzroom
  Rugzak Twinkle Black & White - Kidzroom

  To the moon and back! Met dit schattige rugzakje wordt naar school gaan een feestje.

  € 24,95
 • Rugzak Hondjes - A Little Lovely Company
  Rugzak Hondjes - A Little Lovely Company

  "Hondje waf"... Deze lichtblauwe rugzak van het merk A Little Lovely Company met een all-over print van hondjes is ideaal voor school of een logeerpartij. Er past lekker veel in door de diepte van de rugzak.

  € 24,95
 • Rugzak Mice - Pick & Pack
  Rugzak Mice - Pick & Pack

  Hoeveel muisjes tel jij op deze schattige rugzak "Mice" van het Zweedse kwaliteitsmerk Pick & Pack? Op de rugzak staat een geweldig leuke illustratie van muisjes in een bloemenveld.

  € 34,95 € 30,00
 • Rugzak Mice Pink - Pick & Pack
  Rugzak Mice Pink - Pick & Pack

  Hoeveel muisjes zijn er verstopt op dit rugzakje "Mice Pink" van het Zweedse kwaliteitsmerk Pick & Pack? Op de rugzak staat een mooie illustratie van muisjes in een bloemenveld tegen een roze achtergrond.

  € 34,95 € 30,00
 • Rugzak Dog - Little Legends
  Rugzak Dog - Little Legends

  Wat een leukerd, deze rugzak "Dog" van Little Legends. De rugzak is perfect voor kinderen tot en met 6 jaar; voor school of een dagje uit. De lichtgrijze (bijna witte) rugzak heeft een all-over print van grappige teckels.

  € 29,95
 • Kinderrugzak Tijger - Small
  Kinderrugzak Tijger - Small

  Een stoer rugzakje van Petit Monkey dat is gemaakt van gerecyclede plastic flessen! Niet alleen mooi om te zien dus, maar daarnaast ook nog eens duurzaam! Je ziet er niks van, maar toch draag je een klein steentje bij.

  € 29,95
 • Rugzak Stippen Mini - Mi-Pac
  Rugzak Stippen Mini - Mi-Pac

  Stippen doen het altijd goed! Deze rugzak is het kleine broertje van de grote Mi-Pac stipen rugzak. Deze mini rugzak is qua formaat heel geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 5 tot 9 jaar.

  € 31,95
 • Rugzak Edison Kiss - Parkland
  Rugzak Edison Kiss - Parkland

  Kiss, is de naam van deze effen, felroze rugzak van het merk Parkland (het kleine zusje van het merk Herschel Supply Co.). Een eenvoudige stijl, maar deze rugzak past overal bij! Een handige rugzak voor school.

  € 25,00
 • Rugzak Mr. Polar Bear - Trixie
  Rugzak Mr. Polar Bear - Trixie

  Deze knappe ijsbeer, Mr. Polar Bear, steelt vele harten! Deze rugzak van het merk Trixie is praktisch én ook nog eens zo leuk om te zien! Wij vinden deze rugzak heel geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 3 tot ca. 7 jaar.

  € 39,90
 • Rugzak Bosdieren - Petit Collage
  Rugzak Bosdieren - Petit Collage

  Met deze rugzak ga je iedere dag vrolijk naar school! De rugzak Bosdieren (Woodland) van Petit Collage is qua formaat ideaal voor de leeftijd van ca. 5 tot 10 jaar.

  € 39,95 € 29,95
 • Rugzak Harts Pink - Zebra Trends
  Rugzak Harts Pink - Zebra Trends

  Deze mooie ruime lichtroze rugzak is ideaal voor school of een uitstapje. Van deze rugzak Harts Pink uit de zomerollectie 2017 van Zebra Trends heb je jarenlang plezier!

  € 44,95
 • Rugzak Haai - Pick & Pack
  Rugzak Haai - Pick & Pack

  Griezelig leuk is deze rugzak Haai van het Zweedse merk Pick & Pack! Het lijkt alsof de haai een grote hap gaat nemen met zijn scherpe tanden! Een handige én opvallende tas voor naar school.

  € 39,95
 • Rugzak Sticky Lemon Blossom Pink
  Rugzak Sticky Lemon Blossom Pink

  Blossom Pink! Een stijlvolle kleurencombinatie op deze rugzak van het Nederlande merk Sticky Lemon.
  Deze rugzak van Sticky Lemon is gemaakt van gelamineerd canvas (gerecycled materiaal met een PU coating): super sterk materiaal.

  € 44,90
 • Rugzak Mr Raccoon - Trixie
  Rugzak Mr Raccoon - Trixie

  Met dit wasbeertje op je rug ga je vrolijk naar school! Deze rugzak Mr Raccoon van het merk Trixie is praktisch én ook nog eens zo leuk om te zien! Wij vinden deze rugzak geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 3 tot ca. 6.

  € 39,90
 • Rugzak Circus Panda - Eef Lillemor
  Rugzak Circus Panda - Eef Lillemor

  Deze rugzak Panda uit de circus-serie van Eef Lillemor is perfect voor kinderen tot en met ca. 7 jaar. Deze rugzak is door zijn mooie blauw/grijze kleur schattig, maar toch niet te zoet.
  De kinderrugzak van het merk Eef Lillemor

  € 39,95
 • Rugzak Edison Abstract - Parkland
  Rugzak Edison Abstract - Parkland

  Allemaal abstracte figuurtjes op deze blauwe rugzak van het merk Parkland (het kleine zusje van het merk Herschel Supply Co.). Wat zie jij er in? Een handige rugzak voor school, want je lunchboxes en drankjes passen er perfect in.

  € 24,95
 • Rugzak Edison Cheetah - Parkland
  Rugzak Edison Cheetah - Parkland

  Wat een geweldige stoere cheetah's op deze blauwe rugzak van het merk Parkland (het kleine zusje van het merk Herschel Supply Co.). Een handige rugzak voor school, want je lunchboxes en drankjes passen er perfect in.

  € 24,95
 • Rugzak Edison Red Leopard - Parkland
  Rugzak Edison Red Leopard - Parkland

  Een dierenprintje, maar dan tegen een rode achtergrond; lekker anders dan anders op deze rugzak "Red Leopard" van het merk Parkland (het kleine zusje van het merk Herschel Supply Co.). Een handige rugzak voor school.

  € 24,95
 • Rugzak Edison Coco - Parkland
  Rugzak Edison Coco - Parkland

  Oei, wat een lekkere repen op deze blauwe rugzak van het merk Parkland (het kleine zusje van het merk Herschel Supply Co.). Niet gezond, maar wel een hele leuke print! Rugza "Coco" is een handige rugzak voor school.

  € 20,00
 • Rugzak Edison Stars - Parkland
  Rugzak Edison Stars - Parkland

  A sky full of stars! Heel veel sterretjes op deze rugzak "Stars" van het merk Parkland (het kleine zusje van het merk Herschel Supply Co.). Een handige rugzak voor school, want je lunchboxes en drankjes passen er perfect in.

  € 24,95
 • Rugzak Edison Nebula Night - Parkland
  Rugzak Edison Nebula Night - Parkland

  Spannende planeten in het heelal op deze donkerblauwe rugzak "Nebula Night" van het merk Parkland (het kleine zusje van het merk Herschel Supply Co.). Een handige rugzak voor school, want je lunchboxes en drankjes passen er in.

  € 27,95
 • Rugzak Mrs. Crab - Trixie
  Rugzak Mrs. Crab - Trixie

  Zo origineel, deze rugzak Mrs. Crab van het merk Trixie! Wij vinden deze rugzak heel geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 3 tot ca. 7 jaar (dit is een indicatie). De oranje/rode rugzak.

  € 39,90
 • Rugzak Animal Academy Sloth Small - Kidzroom
  Rugzak Animal Academy Sloth Small - Kidzroom

  Bovenop de tak, of ondersteboven; deze luiaard neemt het er van! Hoe lui kun je zijn! Hij maakt deze gele rugzak van Kidzroom uit de Animal Academy serie zo leuk! De rugzak is gemaakt van polyester.

  € 26,95
 • Rugzakje Swan Small JPBags
  Rugzakje Swan Small JPBags

  Sierlijke Zwanen! Zo'n leuke print, op deze lichtblauwe met donkerroze details hip rugzakje van het Belgische merk JPBags (by Jeune Premier). Een ideale kinderrugzak voor school. De rugzak is gemaakt van heel lichtgewicht.

  € 29,95 € 20,00
 • Rugzakje Woodland Small JPBags
  Rugzakje Woodland Small JPBags

  Waan je op avontuur in het woud! Een Beer, wolf, hoge bergen. Zo'n stoere print, op deze olijfgroene met donkerblauwe details hip rugzakje van het Belgische merk JPBags (by Jeune Premier). Een ideale kinderrugzak voor school.

  € 29,95 € 20,00
 • Rugzakje Cherries Small JPBags
  Rugzakje Cherries Small JPBags

  Zoete Cherries! Zo'n leuke print, op deze roze rugzak met glitter details. Dit hippe rugzakje van het Belgische merk JPBags (by Jeune Premier). Een ideale kinderrugzak voor school. De rugzak is gemaakt van heel lichtgewicht.

  € 29,95 € 20,00
 • Rugzak Black & White Planes - Kidzroom
  Rugzak Black & White Planes - Kidzroom

  Stuntende vliegtuigen deze print vind je op deze mooie, eenvoudige rugzak uit de Black & White serie van Kidzroom. Extra accent is de combinatie met het bruine kunstleer op de bodem, als ritstrekker, als sluiting van het voorvak…

  € 24,95
 • Rugzakje Kittens - Pick & Pack
  Rugzakje Kittens - Pick & Pack

  Hoeveel speelse kittens tel jij op deze leuke rugzak van het Zweedse kwaliteitsmerk Pick & Pack? Op de rugzak staat een geweldig leuke illustratie van schattige wollige jonge poesjes. Deze rugzak vinden wij vooral geschikt voor…

  € 34,95
 • Rugzak Peace - Pick & Pack
  Rugzak Peace - Pick & Pack

  Peace begins with a smile!

  Leuke vrolijke kinderen van verschillende nationaliteiten op deze kleurrijke rugzak "Peace" van het Zweedse kwaliteitsmerk Pick & Pack. Op de rugzak staat een geweldig leuke illustratie van kinderen in…

  € 39,95 € 20,00
 • Rugzak Panda - A Little Lovely Company
  Rugzak Panda - A Little Lovely Company

  Voor de kleine panda liefhebbers onder ons is deze Ruimte rugzak musthave! De donkerblauwe rugzak van het merk A Little Lovely Company is ideaal voor school of een logeerpartij. Er past lekker veel in door de diepte van de rugzak.…

  € 27,95
 • Rugzak Sebastiaan De Kleine Zeemeermin - Disney Classics
  Rugzak Sebastiaan De Kleine Zeemeermin - Disney Classics

  Diep in de zee..

  Is dit niet gaaf grappige Sebastiaan de krab.

  Deze rugzak wil toch ieder "meisje" en Disney fan.

  Op de perzikkleurige rugzak staat Sebastiaan in verschillende posities afgebeeld.De details op de rugzak zijn…

  € 15,00
 • Rugzak Mickey Mouse grijs - Disney Classics
  Rugzak Mickey Mouse grijs - Disney Classics

  Is hij niet grappig en schattig deze Mickey Mouse rugzakuit de Disney Classics serie

  Deze rugzak wil toch iedere Disney fan.

  Op de grijze rugzak staat Mickey in verschillende grappige posities afgebeeld.De details op de rugzak…

  € 15,00
 • Rugzakje Lulupop & the Cutiepies Crocodile
  Rugzakje Lulupop & the Cutiepies Crocodile

  See You Later Alligator!

  Deze schattige Lulupop & the Cutiepies Crocodile rugzak met zijn onweerstaanbare grote ogen zal met ieder kind graag mee op avontuur gaan. Lulupop Krokodil heeft een aaibaar pluche snoetje en oortjes…

  € 14,95
 • Rugzak Diabolo - Trixie
  Rugzak Diabolo - Trixie

  Diabolos! Deze rugzak van het merk Trixie is niet alleen mooi om te zien, maar ook nog eens lekker praktisch. Wij vinden deze rugzak heel geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 3 tot ca. 7 jaar (dit is een indicatie).

  De…

  € 36,90 € 25,00
 • Rugzak Flawsome Groen small - Milky Kiss
  Rugzak Flawsome Groen small - Milky Kiss

  Het is awesome om flawsome te zijn!

  De achtergrond van deze rugzak heeft een panterprint-effect. En natuurlijk is het hippe printje van de panters en tijgers met coole zonnebrillen het allermooist. De panterprintprint loopt door…

  € 19,95
 • Rugzak Flawsome Bordeaux small - Milky Kiss
  Rugzak Flawsome Bordeaux small - Milky Kiss

  Het is awesome om flawsome te zijn!

  De achtergrond van deze rugzak heeft een panterprint-effect. En natuurlijk is het hippe printje van de panters en tijgers met coole zonnebrillen het allermooist. De panterprintprint loopt door…

  € 19,95
 • Rugzakje Panda Mint - Eef Lillemor
  Rugzakje Panda Mint - Eef Lillemor

  Deze rugzak Panda mint van het leuke merk Eef Lillemor is perfect voor kinderen tot en met ca. 7 jaar. Deze rugzak is door zijn mooie mintgroene kleur schattig, maar toch niet te zoet.

  De kinderrugzak van het merk Eef Lillemor is…

  € 36,95
 • Schoudertas Popje Anne large - Popjes Art
  Schoudertas Popje Anne large - Popjes Art

  Mag ik jullie even voorstellen?

  Dit is popje Anne met haar oranje/rode haren guitig gezichtje met leuke sproetjes.

  Grappig vierkante schoudertas met een hoogglans print van een het mooie popje Anne! In deze schoudertas Anne past…

  € 19,95
 • Rugzak Mr. Hippo - Trixie
  Rugzak Mr. Hippo - Trixie

  Dit grappige Nijlpaard, Mr. Hippo, gaat graag met je mee naar school! Deze rugzak van het merk Trixie is praktisch én ook nog eens zo leuk om te zien! Wij vinden deze rugzak heel geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 3…

  € 39,90
 • Rugzak Ants large - Engel.
  Rugzak Ants large - Engel.

  Deze rugzak is de grote "zus" van het rugzakje Ants medium (er is dus ook een kleinere versie beschikbaar).

  Nooit geweten dat mieren vertederend konden zijn? Kijk dan maar hoe deze blauwe kriebelaars in een roze landschap van…

  € 42,95
 • Rugzak Zipper 2.0 Mosterd medium - Engel.
  Rugzak Zipper 2.0 Mosterd medium - Engel.

  De rugzak Zipper is vernieuwd. De Zipper 2.0 is nog een tikkeltje eigenwijzer dan zijn voorganger. De felgekleurde rits van het voorvak loopt brutaal door in het band van de handvaten. De Zipper is in al zijn eenvoud een rugzak…

  € 47,95
 • Rugzak Leopard Stripes - Zebra Trends
  Rugzak Leopard Stripes - Zebra Trends

  Deze mooie ruime gele rugzak is ideaal voor school of een uitstapje. Van deze rugzak "Leopard Stripes" van Zebra Trends heb je jarenlang plezier! De rugzak is heel geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 6 tot en met 12…

  € 39,95
 • Rugzak Lobster - Zebra Trends
  Rugzak Lobster - Zebra Trends

  Deze mooie ruime (licht)roze rugzak is ideaal voor school of een uitstapje. Van deze rugzak Lobster (kreeft )van Zebra Trends heb je jarenlang plezier! De rugzak is heel geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 6 tot en met…

  € 39,95
 • Rugzakje Dolphins (S) - Zebra Trends
  Rugzakje Dolphins (S) - Zebra Trends

  Diep in de zee, diep in de zee!

  Sierlijke Dolfijnen! Die sieren roze kleurige rugzakje van Zebra Trends en is door de print net even anders dan anders.De rugzak is qua formaat heel geschikt voor kinderen in de leeftijd van ca. 3…

  € 31,95
 • Rugzak Haaien Navy S - Pick & Pack
  Rugzak Haaien Navy S - Pick & Pack

  Griezelige, gevaarlijke haaien op deze stoere rugzak Shark Navy van het Zweedse merk Pick & Pack. De print op de tas is gebaseerd op geschilderde haaien. Een bijzonder effect.

  Deze kinderrugzak vinden wij vooral geschikt voor…

  € 39,95 € 34,95
 • Heuptasje / Bum Bag Spotted Animal - CarlijnQ by Little Legends
  Heuptasje / Bum Bag Spotted Animal - CarlijnQ by Little Legends

  Voor de feestdagen heeft Little Legends een prachtige samenwerking met het toffe kinderkleding merk CarlijnQ.
  De kleding en accessoires van CarlijnQ zijn ook van Nederlandse bodem dat inmiddels is uitgegroeid naar een kindermerk…

  € 14,95
 • Heuptasje / Bum Bag Tiger - Little Legends
  Heuptasje / Bum Bag Tiger - Little Legends

  Roarr!

  Hip & handig!

  Super gaaf dit heuptasje van Little Legends in de welbekende Tiger print. Je kan je spulletjes gemakkelijk kwijt in het hoofdvak & voorvakje.

  De heupriem is gemakkelijk met een klik los & vast en is…

  € 14,95
 • Rugzak Pretty Okay Narwal Love - Milky Kiss
  Rugzak Pretty Okay Narwal Love - Milky Kiss

  Dit donkerblauwe rugzakje van het merk Milky Kiss is handig voor school of een uitstapje. De rugzak uit de "Pretty Okay " serie heeft een leuke girly print; is het een unicorn of toch een narwal? In iedergeval spetterend mooi!

  De…

  € 19,95
 • Rugzak Undercover Small - Skooter
  Rugzak Undercover Small - Skooter

  Is het nou Batman, of gewoon mask man? Vriendelijk of gevaarlijk? UNDERCOVER is hij zeker! En wat we wel weten is dat deze rugzak natuurlijk super cool is voor stoere boys (en girls). De achtergrond van deze rugzak is een Army…

  € 24,95
 • Rugzak Teckel - Pick & Pack
  Rugzak Teckel - Pick & Pack

  Who let the dogs out?

  Is je kleintje dol op honden, en met name op schattige grappige teckels?

  Dan is deze leuke rugzak perfect!

  Teckels in verschillende postities, met grappige kleren aan, en er staan zelfs teckel drolletjes…

  € 34,95
 • Rugzak Bijtjes - Pick & Pack
  Rugzak Bijtjes - Pick & Pack

  Beeeeeeeez in the air!

  Ben je dol op de lente en zomer, en op leuke frisse kleurtjes?

  Dan is deze leuke rugzak perfect!

  Schattige zoemende bijtjes tussen de roze bloesem op deze vrolijke rugzak!

  Eigenlijk is de naam van deze…

  € 34,95
 • Gymtas - Kidzroom
  Gymtas - Kidzroom

  Dit stoffen rugzakje heeft een retro uitstraling.
  De tas is gemaakt van stof en heeft zwart/witte stoffen trekkoordjes. De merk print met sterren is op de voorzijde gedrukt, de achterzijde is blanco. Het tasje is ideaal als…

  € 12,95
 • Rugzak Mr. Owl - Trixie
  Rugzak Mr. Owl - Trixie

  Hallo meneer de uil!!

  Dit grappige Uiltje, Mr. Owl, gaat graag met je mee naar school! Deze rugzak van het merk Trixie is praktisch én ook nog eens zo leuk om te zien! Wij vinden deze rugzak heel geschikt voor kinderen in de…

  € 39,90
 • Boekentas Mr. Koala - Trixie
  Boekentas Mr. Koala - Trixie

  Wat is 'ie toch schattig, deze lieve Koalebeer, Mr. Koala. Deze boekentas / rugzak van het merk Trixie is zo mooi door het model en ook nog eens heel erg praktisch! Wij vinden deze rugzak heel geschikt voor kinderen in de leeftijd…

  € 39,90
 • Boekentas Mr. Penguin - Trixie
  Boekentas Mr. Penguin - Trixie

  Wat is 'ie toch schattig, deze lieve pinguïn, Mr. Penguin. Deze boekentas / rugzak van het merk Trixie is zo mooi door het model en ook nog eens heel erg praktisch! Wij vinden deze rugzak heel geschikt voor kinderen in de…

  € 39,90
 • Boekentas Mr. Owl - Trixie
  Boekentas Mr. Owl - Trixie

  Hallo meneer de uil...

  Wat is 'ie toch schattig, deze uil, Mr. Owl. Deze boekentas / rugzak van het merk Trixie is zo mooi door het model en ook nog eens heel erg praktisch! Wij vinden deze rugzak heel geschikt voor kinderen in…

  € 39,90
 • Rugzak Lucky Stars - Kidzroom
  Rugzak Lucky Stars - Kidzroom

  Een stoer, hip en STARS printje! Op deze leuke rugzak van Kidzroom. Je ziet er helemaal niets van rugzak is gemaakt van gerecyclede plastic flessen , maar heeft een natuurlijke canvas uitstraling en is mooi afgewerkt. De…

  € 27,95
 • Schoudertas Retro Piepbeestjes - Popjes Art
  Schoudertas Retro Piepbeestjes - Popjes Art

  Grappig vierkant schoudertasje met zwarte schouderriem.Op de voorkant staan twee schattige retro piepbeestjes afgebeeld, een hondje en een poesje. Het schoudertasje is qua formaat ideaal voor peuters en kleuters. Het tasje heeft…

  € 14,95
 • Rugzak Lion - Fresk
  Rugzak Lion - Fresk

  Dit mooie rugzakje uit de collectie van het oer-Hollandse merk Fresk heeft een mooie basic scandinavische uitstraling (Fresk betekent fris). Rugzak "Lion" is gemaakt van gerecyclede petflessen; een duurzame keuze dus! De details…

  € 34,95
 • Rugzak Haai fuchsia - Pick & Pack
  Rugzak Haai fuchsia - Pick & Pack

  Griezelig leuk is deze rugzak Haai van het Zweedse merk Pick & Pack! Het lijkt alsof de haai een grote hap gaat nemen met zijn scherpe tanden! Een handige én opvallende tas voor naar school. Deze rugzak is vooral geschikt voor…

  € 39,95 € 34,95
 • Rugzak Haai Navy small - Pick & Pack
  Rugzak Haai Navy small - Pick & Pack

  Griezelig leuk is deze rugzak Haai van het Zweedse merk Pick & Pack! Het lijkt alsof de haai een grote hap gaat nemen met zijn scherpe tanden! Een handige én opvallende tas voor naar school. Deze rugzak is vooral geschikt voor…

  € 39,95
 • Rugzak Mix Animal - Pick & Pack
  Rugzak Mix Animal - Pick & Pack

  Mix Animal

  De naam zegt het al verschillende soorten dieren op deze grappige rugzak; Een krokodil, krab, een slang, haai , octopus en zelfs een antilope Kun jij ze allemaal ontdekken?

  De rugzak is van het Zweedse merk Pick &…

  € 39,95 € 34,95
 • Rugzak Polar Bear - Fresk
  Rugzak Polar Bear - Fresk

  Dit mooie rugzakje uit de collectie van het oer-Hollandse merk Fresk heeft een mooie basic scandinavische uitstraling (Fresk betekent fris). Rugzak "Hedgehog" is gemaakt van gerecyclede petflessen; een duurzame keuze dus! De…

  € 34,95

Kindertassen voor de eerste schooldag!

Voor het eerst naar de basisschool is een hele mijlpaal! En daarbij hoort natuurlijk ook een nieuwe rugtas. We helpen je graag bij je keuze voor een geschikte rugtas voor een kind van 4 jaar.

Wil je een kleuterrugzak kopen? Een schooltas voor een kind van 4 jaar moet tegenwoordig aan veel meer eisen voldoen. Daar houden we altijd rekening mee bij de keuze van ons assortiment kindertassen bij Fleurig en Kleurig. Een schooltas voor een kind van 4 jaar moet ruim genoeg zijn voor het meenemen van meerdere lunchboxes en bekers voor een lange schooldag. Maar een rugzak voor een kind van 4 jaar moet ook niet te groot en vooral niet te lang zijn. Dit geeft onveilige situatie bij bijvoorbeeld het afstappen van de fiets.

Voor de eerste dag op de basisschool hebben we rugzakken voor jongens van 4 jaar met bijvoorbeeld prints van voertuigen of dierenprints. En rugzakken voor meisjes van 4 jaar zijn er met lieve printjes zoals hartjes, bloemetjes, stippen en unicorns. Op een schooltas voor een kind van 4 jaar wil je natuurlijk wel een printje dat past bij de leeftijd.


Bij deze leuke rugzakken en kleutertassen geven we een zo helder mogelijke omschrijving van de inhoud en ruimte, voor welke leeftijd de kindertas geschikt is en een beschrijving van de print en kleuren. Zo kies je eenvoudig de meest geschikte tas voor naar de basisschool.

Je vindt op deze pagina een greep uit ons totale assortiment kindertassen van de mooiste merken zoals Skooter, Milky Kiss, Blafre, Little Legends, Engel, RillagoRilla, A Little Lovely Company, Petit Monkey, Zip en Zoë, JPBags, De Kunstboer, Pick&Pack en Zebra. 

© 2013 - 2022 Fleurig en Kleurig | sitemap | rss